2013. augusztus 23., péntek

Kötelékek - Életre kelt rémálmok (tizenharmadik rész - második fejezet) 18+!







Elijah gondterhelten sétálgatott a szobájában, és az elmúlt pár nap történésein elmélkedett. Folyton Elena szavai jártak a fejében, amit róla és Katherine-ről, valamint az érzéseiről mondott. Túl büszke volt ahhoz, hogy akár egy lépést is tegyen Katherine felé, mert úgy gondolta, hogy azok után amit vele tett, ezt a nőnek kellene megtennie. De lehet, hogy meg is történt már ez a lépés irányába, mégpedig azzal, hogy így vagy úgy, de Elena révén tudomást szerzett arról, hogy még most sem közömbös Katherine számára.
Nem gondolkozott tovább, elhatározta, hogy beszél Katherine-nel. A terveik világosak voltak, túl szándékozták élni Meredith támadását, de nem volt ostoba, tisztában volt a kockázatokkal. Tudta, hogy Isobel varázsában nincs garancia arra, hogy akár őket, akár a lányokat valóban meg fogja tudni menteni a varázslat. Ha pedig nem sikerül a varázs, a lányok előbb-utóbb meghalnak. Mire várna tehát?
Visszafogottan kopogott Katherine ajtaján, majd mikor választ kapott a belépésre, benyitott.
- Hát te? – kérdezte értetlenül Katherine, amikor belépett az ajtón.
- Látom a modorod nem változott – mondta Elijah egy cseppnyi sajnálattal a hangjában, ami csak még tovább ingerelte Katherine-t.
- Nincs okom változni, az élet ilyenné tett – felelte félvállról Katherine.
- Úgy érted, hogy a menekülés és mások átverése ilyenné tett – tette hozzá Elijah, mire Katherine mérgesen az ágyra vágta a ruháját, aminek az összehajtásán fáradozott azóta, hogy Elijah belépett a szobába.
- Mégis mit akarsz Elijah? – csattant fel mérgesen Katherine. – Mondd, sose lépsz túl azon, hogy 500 éve otthagytalak és egy percet sem hezitáltam azon, hogy ezt megtegyem?
Elijah szemei szikráztak a dühtől, de most is igyekezett visszafogott lenni, sose engedte, hogy az érzései teljesen átvegyék felette az uralmat. Egy pillanat alatt Katherine előtt termett, és mire a nő reagálhatott volna, már a falnál volt sarokba szorítva.
- Tudod Katerina az a baj, hogy nem hiszem, hogy olyen könnyen elmentél aznap este – szűrte halkan Elijah a fogai között.
- Tévedsz – mondta dühösen Katherine, majd ellökte magától Elijah-t. – Csak egy eszköz voltál a kezemben ahhoz, hogy túléljem – tette hozzá lesajnálóan, majd mielőtt elsétálhatott volna Elijah előtt, a férfi olyan erővel ragadta meg a karját, hogy esélye se volt a szabadulásra.
- Hazudsz Katerine, és hazudtál akkor is – felelte dühösen, mire Katherine csak mérgesen fújt.
- Ne alázd meg még jobban magad Elijah – mondta Katherine szánakozva, mire Elijah még jobban dühbe gurult.
- Vigyázz a szádra, mert ezt még meg fogod bánni – felelte Elijah, majd szorosan maga elé húzta Katherine-t. – Ne hidd azt, hogy át tudsz verni. Pontosan tudom, hogy mit érzel, mert látom a szemeidben. Tűzben égnek Katerina, és tudod jól te is, hogy miért.
- Tévedsz – sziszegte Katherine, majd megpróbálta kiszabadítani a kezét Elijah szorításából, de nem járt sikerrel. Egyre kétségbeesettebben rángatta a kezét, de Elijah szorítása nem enyhült.
- Valóban? – kérdezte sejtelmesen Elijah. A szabad kezével óvatosan hozzáért Katherine arcához és lágyan végigsimított rajta. Egy apró mosoly jelent meg a szája szegletében, amikor látta, hogy Katherine lehunyja a szemét az érintésre. Finoman végigsimított Katherine haján, és élvezte azt a rég nem érzett illatot, amit annyira szeretett. Óvatosan Katherine tarkójához ért, és finoman maga felé húzta őt. Mikor már csak pár centiméter távolság volt közöttük, Katherine kinyitotta a szemét és ránézett. Most már valóban csak a tűz égett a szemeiben, nem volt ott már sem gúny, sem düh.
- Hazudsz Katerina – mondta halkan Elijah, mire Katherine megadóan sóhajtott.
- Tudom. De nem lehetek veled. A mi kapcsolatunk 500 éve véget ért – mondta Katherine halkan.
- Véget ért, de ideje, hogy újra kezdjük. Tiszta lappal – felelte Elijah.
- Miért bízol annyira bennem? – kérdezte Katherine keserűen.
- Mindenki megérdemel egy második esélyt. Még te is – tette hozzá halkan Elijah, majd ismét végigsimított Katherine arcán. Katherine ismét lehunyta a szemét és Elijah tenyerébe hajtotta a fejét, amikor a férfi hozzáért.
Elijah még közelebb lépett hozzá, és Katherine érezte, hogy kellemes bizsegés járja át a szívét, amikor a férfi ajkai találkoztak az övével. Elijah másik keze, ami egész idáig békjóban tartotta őt, most meglazult, így könnyedén kiszabadíthatta a kezét, hogy aztán végigsimítson vele Elijah felsőtestén és nyakán.
Pillanatok alatt felizzottak mindketten és szó nélkül az ágyra kerültek néhány másodperc múlva.
*
Elena ismét egy lidérces álomban találta magát. Újra ugyanaz az éjszaka kísértette, amit már korábban átélt, amikor Katherine álmában találta magát. Most is ugyanolyan valósan érzékelte Elijah-t és gyűlölte, hogy ismét magába szippantja az álom és a vágy, amit átél a férfi karjaiba. Fel akart ébredni, de fogalma sem volt arról, hogy miképp tegye ezt. Sikítani akart, de nem bírt.
Végül mintha halványult volna az álma, de olyan érzése volt, mintha semmi sem változott volna és egyszerűen benneragadt az álomban és az érzések és vágyak kavalkádjában. Mikor végre kinyitotta a szemét, a vér is megfagyott benne, mert ismét Elijah-val találta szembe magát. Viszont ezt az álmot még sohasem látta és élte át, és idő volt, mire felfogta, hogy most nem álmodik.
„- Katherine? – kérdezte értetlenül a fejében.
- Elena? – kérdezte döbbenten Katherine. – Mi a francot keresel itt? – kérdezte dühösen.
- Aludtam, és aztán itt ébredtem – felelte Elena. – Szakítsd meg a kapcsolatot – mondta kérlelően Elena, de Katherine ehelyett ismét szenvedélyesen megcsókolta Elijah-t
- Azt már nem – felelte dühösen Katherine, majd eközben váratlanul helyett cserélt Elijah-val, hogy ezúttal ő kerüljön felülre és szabadítsa meg a férfit a ruhájától.
- Katherine, ne – felelte hisztérikusan Elena. – Mit akarsz ezzel elérni? Elijah meg fog téged gyűlölni ezért.
- Gyűlölni? – kérdezte nevetve Katherine. – Mit számít az Elena? Amint megöltük Mert, úgyis halottak vagyunk. Legalább pontot teszünk ennek az ügynek a végére. Most végre megkapod azt, amiért annyira sóvárogsz. Elijah-t – tette hozzá dühösen Katherine.
- Nem, nem, Katherine, én nem akarom őt, én nem akarom ezt – felelte hisztérikusan Elena, és közben Katherine letépett minden ruhát Elijah-ról és szenvedélyesen megcsókolta a férfit.
- Valóban nem? – kérdezte Katherine, és közben kezdte elvenni az eszét a tűz, de nagyon erősen koncentrált arra, hogy ne engedje el Elenát. – Érzed, hogy milyen tüzesek az ajkai? Érzed mennyire akar minket?
- Katherine ne… - könyörgött Elena már sírva, de Katherine rá sem hederített.
- Inkább maradj csendben és élvezd. Tudom, hogy élvezed Elena! – felelte szigorúan Katherine. – Érzem, ahogy éget a tűz. De persze azt is érzem, hogy nem akarod ezt, de ez nem kívánságműsor! – felelte szigorúan Katherine. – A férfit akarod, akit szeretek? Tessék! Megkapod!”
Elijah eközben váratlanul maga alá rántotta Katherine-t és vágytól izzó tekintettel nézett a szemébe. De csak addig a pillanatig, amíg lágyan el nem merült Katherine-ben, és a tudtán kívül Elenában, aki erre felsikított kínjában. Tudta, hogy az érzései Elijah felé húzzák, de egyáltalán nem akarta ezt. Biztos volt abban, hogy neki Damon-ra van szüksége, még ha most nem is érzi ezt.
„- Katherine… Kérlek – rimándokott Elena elgyötörten, de Katherine-t nem hatották meg a szavai. Csak Elijah-val foglalkozott, és szenvedélyesen ölelte a férfit, amit Elena is érzett. Érezte a kettejüket emésztő tüzet, érezte az Elijah-t égető szenvedélyt és érezte a vágyat, ami uralja a testüket. Egyedül Elena tudata próbált küzdeni ez ellen az egész helyzet ellen, de képtelen volt megszakítani a kapcsolatot. Katherine volt az idősebb, ezért szükség esetén ő tarthatta meg a kapcsolatot, akár kényszerrel is.”
Elena csak csendesen sírt magában és gyűlölte a helyzetet, amibe került, és ami ellen képtelen volt küzdeni.
„- Miért csinálod ezt? Miért kínzol Katherine? – kérdezte sírva Katherine-t.
- Kínozlak? – kérdezte döbbenten Katherine. – Ó nem kedvesem, mindketten tudjuk, hogy ez nem kínzás, és pontosan erre vágytál te is, amit nekem tétlenül kellett néznem. Most viszont tessék, megkapod amit akartál – vágta hozzá dühösen, majd egy hirtelen mozdulattal pózt váltott Elijah-val, és ezúttal ő és Elena kerültek felülre. – Pontosan ezt akartad Elena! Őt akartad, most megkapod! Érzed, ahogy akar minket, vagyis engem? Érzed a férfiasságát, ami újra és újra elmerül bennünk és majd szétfeszít?
- Nem, nem, Katherine, ne – könyörgött Elena hisztérikusan, de tisztán látta Katherine fejében azt, hogy nem fog leállni és nem engedi őt el. Pontosan ugyanaz történt most, mint az Alapítói Bál után, csak most Damon helyett Elijah-val szeretkeztek.
- Nem Elena, most végre pontot teszünk az ügy végére! – felelte dühösen Katherine, és közben minden porcikájában igyekezett kiélvezni az együttlétet Elijah-val, amit sejtése szerint utoljára él át az életben. – Érzed, ahogy a forró ajkai végigbarangolják a testünket és a mellünket? Érzed mennyire jó szerető? Ő teljesen más mint Damon, Elena! Mindketten a csúcsra vezetnek, de Elijah útja egyben visszafogott, szenvedélyes és tüzes. Ez a három pedig örjítő!”
Elena már nem felelt semmit, mert nem tudott már mit mondani. Ismét csak egy vendég volt a saját testében, és semmit sem tehetett az ellen, ami vele történik. Pontosan tudta, hogy miről beszél Katherine, mert valósabban érzett most mindent, mint pár napja az álmukban. Akármit is érzett, ezt egyáltalán nem akarta. Katherine-nek is feltűnt Elena csendessége, és a halk sírása, de egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy véget vet a dolgoknak..
„- Élvezd ki, amíg lehet Elena! Tudom, hogy ez akarod – felelte dühödten Katherine, és közben fokozta a tempót, amire Elena csak még hangosabban zokogott. – Érzed, ahogy végigjárja a testünket a vágy és hamarosan uralma alá hajt a kéj? Látod, hogy Elijah mennyire élvezi? – kérdezte kéjesen Katherine, majd Elijah ajkaira hajolt és szenvedélyesen megcsókolta őt. – Figyeld őt, nézd ahogy átjárja a testét a kéj, és az odaadás vezérli minden mozdulatát. Pár perc, és a csúcs közeledtével maga alá fog fordítani, hogy egy őrült hajszában átlendítsen minket a csúcson! – nyögte halkan Katherine. Elena nem válaszolt, csak egyre kétségbeesettebben sírt, amiért Katherine minden egyes szavát pontosan érezte és az ő teste, a közös testük élvezte mindazt, amit átéltek.”
Ahogy Katherine jósolta, nem sok idő telt el, mikor hirtelen Elijah maga alá fordította őket, és végigcsókolva a testüket hajszolta mindhármukat a beteljesülés felé. Szenvedélyesen kapott Kathlena ajka után, amikor végül mind átélték a forró gyönyört.
Mindketten kapkodták a levegőt, miközben Elena csendesen sírt és teljesen maga alá került. Legszívesebben üvöltött volna magában, de már erre is képtelen volt.
„- Engedj el – kérlelte Katherine-t.
- Nemsokára – felelte kielégülten Katherine, majd Elijah felé fordult, aki idő közben mellé feküdt. Nem szóltak egymáshoz, csak igyekeztek mindketten kiélvezni a pillanatot, amit egymás mellett tölthettek. Katherine most hagyta, hogy az Elijah iránt érzett szerelme átjárja a testét és Elena is érezte a mindkettejüket elárasztó édes érzést.”
Katherine végigsimított Elijah arcán, majd finoman megcsókolta a férfit.
- Megbántad? – kérdezte komoly arccal Elijah, amikor elváltak az ajkaik.
- Nem – felelte halkan Katherine, és most először bűntudat járta át a szívét. – De te megfogod – felelte bűnbánóan, mire Elijah értetlenül felhúzta a szemöldökét.
Abban a pillanatban kivágódott az ajtó és Damon lépett be rajta. Döbbenten nézett az ágyban fekvő párosra és mérhetetlen fájdalom ült az arcára. Elijah egy pillanatig értetlenül nézte az előttük álló, szótlan Damont, akit úgy tűnt, teljesen magába szippant a fájdalom.
- Nem! – felelte tagadóan Elijah és fájdalmas arccal pillantott a mellette heverő Katherine-re. Csalódottság lett úrra rajta és óriási düh. – Nem tehetted ezt! – felelte mérgesen.
- Sajnálom – mondta enyhe bűnbánattal Katherine, majd végül elengedte Elenát, aki abban a pillanatban megjelent Katherine mellett az ágyon, meztelenül. Hatalmas zokogás töltötte be az addig szinte csendes szobát, és mindenki meredten és fájdalmas arccal nézte a hisztérikusan zokogó Elenát. Elena minél távolabb akart lenni Katherine-től és Elijah-tól, ezért lassan távolodni próbált tőlük az ágyon, aminek az lett a vége, hogy leesett az ágyról. Még távolabb próbált jutni az ágytól, de közben keservesen zokogott és maga alá húzta a térdeit, hogy amit lehet, eltakarjon magából.
Elijah egy pillanat alatt felpattant az ágyról és két másodperccel később, már rajta volt az alsónadrágja és a nadrágja.
- Hogy tehetted ezt? – csattant fel dühösen és keserűen Damon, majd egy pillanat alatt Katherine előtt termett, aki időközben szintén kikelt az ágyból, de még felöltözni nem volt ideje.
Elijah azonnal kettejük között termett és egy pillantással jelezte Damonnak, hogy ne tegyen semmi meggondolatlant. Damon gyilkos pillantással nézett rá, majd végül a földön zokogó Elenára tekintett és látta, hogy amennyire az ő szíve, úgy a lány szíve is darabokra tört. Elkínzott arccal lassan Elenához lépett és óvatosan felkarolta őt a földről. Egész testében remegett a dühtől, de érezte, hogy Elena is teljesen kikészült, és nagyon aggódott érte. Emiatt úgy érezte, hogy nem engedheti meg magának, hogy dühös legyen bárkire is, mert azzal csak még jobban tönkreteszi Elenát. Lassan kisétált Elenával a szobából és miután magára hagyta Katherine-t és Elijah-t, Katherine megszólalt.
- Nem kell óvni, meg tudom védeni magam, ha kell – felelte flegmán Katherine, mire Elijah szembe fordult vele és szikrázó szemekkel és teljes dühvel nézett rá. A következő pillanatban Elijah egy hatalmas pofont adott Katherine-nek, amitől a nő a földre került.
Ezután Elijah szó nélkül magára kapta az ingjét és a zakóját, majd mielőtt Katherine felkelhetett a földről, már magára is hagyta őt.
- Nos, azt hiszem ezt megérdemeltem – mondta fájdalmas arccal Katherine az üres szobájában, majd végigsimított az arca azon részén, ahova az ütést kapta. Mély levegőt vett, majd mintha mi sem történt volna, az asztalához lépett, töltött magának egy whisky-t, és azonnal meg is itta.
*
Damon lágyan letette Elenát az ágyukba, majd óvatosan betakarta a reszkető lányt. Az egész arca nedves volt a könnyektől, és úgy tűnt, nem is fognak egyhamar elapadni a könnyei. Damon megigazította a takarót Elenán, mire újra zokogás tört ki a lányból.
- Kérlek ne – sírta hisztérikusan.
- Micsodát ne? – kérdezte értetlenül Damon, és egyre jobban aggódott a lányért.
- Ne tégy úgy, mintha nem tettem volna semmit – mondta zokogva Elena. – Megcsaltalak – tette hozzá elfúlva, és még jobban magába szippantotta a fájdalom.
- Ez nem így van, ez nem a te hibád Elena – felelte halkan Damon, majd óvatosan végigsimított Elena takaró fedte hátán, amire csak még jobban összerezzent Elena és a sírása is még keservesebb lett.
- Nem tudtam küzdeni Damon, nem tudtam – felelte szívszaggatóan Elena. – És tudod mi a legrosszabb? Mindent éreztem, minden érintést, ölelést, a vágyat, a szerelmüket. Mindent Damon, felfogtad? – kérdezte eszét vesztve Elena, mikor is kopogtattak az ajtón.
Mivel senki nem válaszolt, végül Elijah lépett be halkan az ajtón.
- Beszélhetnénk? – kérdezte Elenának címezve a kérdést, mire is Elena még jobban bevackolta magát a takaróba és bólintott.
- Hozok neked vért – felelte kelletlenül Damon, majd felállt az ágyukról és Elijah mellett elsétálva kilépett a szobából. Nagyon dühös volt Elijah-ra, de tudta jól, hogy a férfi biztos nem akarta ezt. Ettől függetlenül őrjítette a tudat, hogy pár perce még a kedvesével szeretkezett a férfi, és ezért legszívesebben őt is és Katherine-t is megölte volna. Próbált lehiggadni, de nagyon nehezére esett. Elenára gondolt, hogy most az ő érdekében muszáj ezt a helyzetet jól kezelnie, különben elveszíti őt és a kapcsolatuk menthetetlenül tönkremegy. Egyáltalán nem tekintett úgy Elenára, mint aki megcsalta volna őt, mert tudta jól, hogy sose tenne ilyet vele a lány.
Lassan sétált le a pincébe vérért, és igyekezett időt hagyni Elijah-nak, hogy lenyugtassa Elenát. Akármilyen mérges volt rá is, és tudta, hogy valójában teljesen jogtalanul, tisztában volt vele, hogy most csak Elijah képes megnyugtatni Elenát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése