2013. október 15., kedd

Navigálás az oldalon

Sziasztok!

Mivel az oldal eddigi 2,5 éves működése során igencsak felgyülemlettek az irományok, ezért úgy döntöttem, hogy főleg az új olvasók miatt, írok egy ilyen kis szösszenetet, amiben segítem az esetleges eltévedőket. Soha nem akartuk AnnPearl-lel külön oldalakon elindítani az újabb történeteket és azután sem szeretettem volna ezt másképp csinálni, miután ő 3 hónap után kiszállt az oldal szerkesztéséből és az írást is abbahagyta. Tekintve, hogy két hosszabb regény érhető el az oldalról, ennek nem is látom értelmét.



De most csapjunk is bele a közepébe, és leírom Kedves Olvasóm, hogy mit hol találsz.:)


A fejléc alatti főmenüsorban csak a regények, novellák találhatóak meg, a További menüpontok a bal oldali menüsávban érhetőek el.

Jelenleg a Kötelékek áll az első helyen, mivel ebből kedden és pénteken délben új fejezeteket hozok. A linkről eléritek az említett főmenüt, ahol a regény rövid ismertetője és az összes fejezet elérhető. Ne tévesszen meg senkit a több különböző alcím, ugyanis 4 fejezetenként kapott a történet egy alcímet. 2,5 éve AnnPearl-lel így indítottuk el a történetet és ezen nem változtattam soha. Remélem hamar felveszitek a ritmust és nem lesz ez zavaró. De megnyugtatásként írom, hogy minden fejezet alján egy link mutat mindig a soron következő fejezetre. Így folytatólagosan is olvashatjátok a történetet.
Megjegyzés: a történet írásában AnnPearl kb. a 7. részig volt társírom.

The Delena Fanfiction
A második helyen áll ez a történet, ami 2013. november 12-én indul majd az oldalon. A történetről az ismertetőt elolvashatjátok itt. Ez egy folytatásos regény, amit teljes mértékben egyedül írok.

Befejezett, Vámpírnaplók témájú fanfiction, aminek a nagy részében AnnPearl még közreműködött. De pl. a 18+-os bónusz részeket egyedül írtam. A fenti linken, a történet főmenüjében minden fontos információt elértek a történetről. Ugyanúgy, mint a Kötelékeknél, a fejezetek végén link visz mindig a soron következő fejezetre.

Befejezett, Vámpírnaplók témájú rövid történet, amit AnnPearl-lel közösen írtunk. A főmenüből minden fejezet és az ismertető elérhető. A fejezetek végén link visz a soron következő fejezetre.
Ide mindig érkezik egy-egy újabb rövid novella, amik valamilyen módon a Vámpírnaplók-hoz kapcsolódnak. Ezeket már mind egyedül írtam.
Ebben a menüpontban eléritek majd az összes fejezetet, de a fejezetek végén is link visz majd mindig titeket a soron következő részre.

Ebben a főmenüben az általam írt, nem mindig Vámpírnaplók témájú kritikákat olvashatjátok.Ide is mindig érkezik majd újabb írás.


A bal oldali menüsávban találjátok meg a következőket:
Vámpírnaplók Zenei Verseny
Ennek a versenynek a keretében a sorozatból hallott dalokat elérhetővé teszem a fenti zenelejátszóban. Ehhez kapcsolódóan vannak mindig kérdések. Minden héten új dalok érkeznek, és előreláthatólag 15 fordulóból áll majd a verseny.

Itt nevek szerint, ABC sorrendben az összes oldalcserélőm és a linkjeik elérhetőek. Mindenki szerepel itt, akivel linket cseréltem. Ezen felül a bal oldali menüsávban legalul is láthatjátok mindig az ajánlott oldalakat, legfelül azokkal, akik legutoljára frissítettek az oldalukon.

Innen elértek minden előzetest, amit valaha írtunk AnnPearl-lel a Kötelékek-hez, vagy a Harmadik Évad Fanfiction-höz. Legfelül mindig az a történet áll, amelyik még fut és érkeznek hozzá előzetesek. Ugyanakkor szintén legfelül található mindig a legutolsó előzetes, ami az oldalra felkerült.
Ez a főmenü is aktív, de nem egy konkrét iromány található benne, ezért került ennyire hátra a sorban.
Megjegyzés: az előzetesekben mindig van kép.

Ebben a menüpontban az oldal versenyen való indulásainak az eredményeit tekinthetitek meg.

Itt tudjátok megnézni, hogy az oldal milyen díjakat kapott más blogíroktól. A díjak szabályai és az is itt olvasható, hogy kiknek küldöm tovább. Legfelül mindig az a díj szerepel, amit legutoljára kaptam.
Ebben a menüpontban az oldallal kapcsolatos minden fontos hír linkje elérhető. Ilyen volt pl. AnnPearl távozása is az oldalról, vagy amikor egy történetet elloptak az oldalról. Ezt megelőzvén már nem lehet szövegeket kimásolni az oldalról.

Itt minden olyan képet egy helyre gyűjtöttem, amiket AnnPearl vagy én készítettem a Mystic Falls' Diaries oldalnak. Például a régi fejlécet is megnézhetitek itt és az összes banner-t.
Itt meg tudjátok nézni az e-mailcímem, amin kapcsolatba tudtok velem lépni, valamint a Facebook profilom is eléritek.





Röviden a bal oldali menüsávról
Bal oldalon találjátok az oldal Like-gombját, amit ha megnyomtok, akkor a Mystic Falls' Diaries oldal Facebook oldalát like-oljátok. Ha ezt megteszitek, akkor mindig értesülhettek a facebook-on az újabb részekről, bejegyzésekről, amik a blogon történtek.

Ezután aktuális ajánlókat találtok az oldalról, esetleg a másik blogomról, vagy éppen a versenyen való indulásaim képeit láthatjátok, amit mindig kötelező az oldalon egy jól látható helyre kitenni.

Ezek alatt az oldalon valaha megjelent Legnépszerűbb bejegyzéseket olvashatjátok, alatta pedig az aktuális hónapban a Legolvasottabbakat.

Végül megtaláljátok lentebb a chatszobát is, az alatt pedig a már említett Ajánlott oldalak listáját, valamint a Kiemelt partnereket.

Az oldal legeslegalján az összes közzétett bejegyzés címkéje fellelhető, valamint ez alatt tudjátok az oldalt követni Google+ segítségével. 

*********************************
Remélem sikerült néhányatoknak egy kis mankóval szolgálni és ha szerintetek van olyan, ami ezek után is túl kacifántos az oldalon, akkor kérlek szóljatok és igyekszek változtatni rajta.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a szösszenetet.:) Ha bármilyen észrevételed van, kérlek oszd meg velem.

Morwen



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése