2014. január 20., hétfő

Vámpírnaplók Zenei Verseny - 13. forduló + változás




Sziasztok!

Újabb forduló indul, és ezen kívül már csak kettő van hátra.:) Jól elrepült az idő, mert máris a finish-ben vagyunk.:) Egyikőtök jelezte nekem, hogy az utolsó forduló idején bizonytalan ideig internet nélkül lesz, ezért úgy döntöttem, hogy a 14. és a 15. forduló dalait egyszerre indítom majd el január 27-én, és az két hétig lesz aktív, vagyis február 9-én zárul majd az utolsó két forduló. Nem akarom, hogy bárki is hátrányban legyen emiatt, ezért hoztam egy ilyen döntést. Remélem, hogy senki sem fog emiatt neheztelni rám. Igaz, hogy 4 dal lesz majd emiatt a jövő héten, de két hetetek lesz beküldeni a helyes megoldásokat. Akár több részletben is megtehetitek majd ezt.

De most foglalkozzunk a 13. forduló dalaival.:) Ezúttal egy lassú és egy igencsak bulis számot hoztam nektek. Fő a változatosság.:)

Morwen



Az 1. és a 2. dalra a kérdések:
  • Ki a dal előadója? - 1 pont
  • Mi a dal címe? - 1 pont
  • A sorozat melyik epizódjában hallható a dal? (Évad és epizód száma, VAGY az epizód pontos címe és az évad megjelölése, amiben a dal elhangzott. A jelenetleírás nem adja meg automatikusan a pontot.) - 3 pont
  • A jelenet leírása néhány szóval, vagy mondattal - 1 pont  

Segítséget most is kérhettek tőlem e-mailben, ha elakadnátok. (babacskababa@gmail.com) Ha ezt megteszitek, akkor válaszban elküldöm nektek a dal előadójának a nevét, innen pedig a többit könnyebben megfejthetitek. Ebben az esetben 1 pont jár a dal címéért, 1 az évad és az epizód megnevezéséért és 1 a jelenetleírásért.


***********************


A megoldásokat hozzászólás formájában kérem lent! (A hozzászólások 2014. 01. 27-én, a forduló lejárta után jelennek csak meg az oldalon!)
A forduló 2014. 01. 20-tól 2014. 01. 26-ig (vasárnap éjfélig tart).
Az előző fordulók pontszámai és a helyes megfejtések a Zenei verseny főmenüben elolvashatóak.:)

4 megjegyzés:

  1. 1.szám: Birdy “Shelter”
    03x03 - The End of the Affair
    Jelenet: Chicago Stefan végleg szakít Elena-val.
    2.szám: Calvin Harris “Feel So Close”
    04x04 The Five
    Jelenet: Az egyetemi jelmezes bulin Elena és Damon „véres” tánca alatt hallható ez a szám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden válaszod helyes, és most is maximális pontszámot értél el.:)

      Törlés
  2. Szia :)
    Nagyon szépen köszönöm, hogy egyszerre kapjuk a zenéket, leköteleztél <3
    Nos, akkor nem is húzom az időt, itt vannak a megfejtéseim, vagyis az ötleteim:

    *első dal*
    Birdy: Shelter
    Harmadik évad, harmadik része
    jelenet: Elena és Damon a kocsiban ül, és amikor Damon megkérdezi Elenát, hogy jól van-e a lány csak annyit mond, hogy induljanak.. hiszen Stefan a szemébe mondta pár perccel ezek előtt, hogy nem akarja, hogy Elena küzdjön érte.
    Caroline a szobájában fekszik, az anyukája vele van és nyugtatgatja, majd megérkezik Tyler, aki bemászik mellé az és simogatja, amíg Caroline sír, hiszen az apja utálja őt, azért ami.

    *második zene*
    Calvin Harris: Feel so close
    negyedik évad, negyedik része
    jelenet: Egy diákszövetségi bulin Damon és Elena jól szórakoznak, táncolnak és felelőtlenül falatoznak az ottani diákokból. A zene végén Elena rádöbben mit tett - amint megpillantja Bonniet - és kisétál az épületből.

    Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen.:) Most is maximális pontot értél el, és remélem, hogy a héten is így részt tudsz majd venni a végjátékban.:)
      Puszi

      Törlés