2013. december 23., hétfő

Vámpírnaplók Zenei Verseny - 9. forduló


Sziasztok!

Újabb forduló, a szabályok pedig most is változatlanok.:) Ahogy ígértem a múlt héten, most is hoztam nektek egy promo videós zenét. Azért erre a dalra esett a választásom, mert egyszer hallottam, és én egyszerűen beleszerettem. Egy gyönyörű dalról van szó, és remélem, hogy ti is így gondoljátok majd ezt.:) Az előadóját most is megadom, nektek pedig csak azt kell leírnotok, hogy melyik éved melyik epizódjának a promo videójában hallhattuk ezt a dalt.:)

Igyekeztem erre a hétre igazán különleges gyöngyszemeket hozni, amik nagyon megérintik a lelket is így az ünnepek közeledtével.:) Remélem, hogy ti is így látjátok majd ezt.:)

Jó zenehallgatást mindenkinek és BOLDOG KARÁCSONYT! És ne feledjétek, a héten a karácsonyi ajándékok tőlem is özönleni fognak felétek.:)



Az 1. és a 2. dalra a kérdések:
  • Ki a dal előadója? - 1 pont
  • Mi a dal címe? - 1 pont
  • A sorozat melyik epizódjában hallható a dal? (Évad és epizód száma, VAGY az epizód pontos címe és az évad megjelölése, amiben a dal elhangzott. A jelenetleírás nem adja meg automatikusan a pontot.) - 3 pont
  • A jelenet leírása néhány szóval, vagy mondattal - 1 pont  
A 3. dalra vonatkozó kérdés: 1 pont
  • Melyik évad melyik epizódjának a promo videója alatt hallhattuk ezt a dalt? Előadó: Stephanie Schneiderman

Segítséget most is kérhettek tőlem e-mailben, ha elakadnátok. (babacskababa@gmail.com) Ha ezt megteszitek, akkor válaszban elküldöm nektek a dal előadójának a nevét, innen pedig a többit könnyebben megfejthetitek. Ebben az esetben 1 pont jár a dal címéért, 1 az évad és az epizód megnevezéséért és 1 a jelenetleírásért.


***********************


A megoldásokat hozzászólás formájában kérem lent! (A hozzászólások 2013. 12. 30-án, a forduló lejárta után jelennek csak meg az oldalon!)
A forduló 2013. 12. 23-tól 12. 29-ig (vasárnap éjfélig tart).
Az előző fordulók pontszámai és a helyes megfejtések a Zenei verseny főmenüben elolvashatóak.:)

4 megjegyzés:

  1. 1.szám: Ron Pope - A Drop In The Ocean
    03x01 - The Birthday
    A jelenet, ami alatt hallható ez a szám, szerintem Stefan egyik legjobb jelenete. Elena 18. születésnapján Stefan éppen Klaus-sal „tölti” az idejét. De annyira szereti Elenát, hogy nem bírja ki és felhívja, de nem szól bele a telefonba.
    2.szám: Bastille – Oblivion
    04x09 - O Come, All Ye Faithful
    Jelenet: nem vagyok Stelena rajongó és nagyon bírom Damon-t, de amikor Stefan megtudja, hogy Elena együtt van Damon-nel, akkor nekem is összeszorul a gyomrom, mert nagyon sajnálom Stefan-t. Az a baj a mostani Delena párossal, hogy annyira összekötötték Elena-t Stefan-nal, hogy az ő szerelmük örök és hogy mindennél jobban szeretik egymást, hogy lehet ennek vége?. Egyébként ez egy nagyon szép karácsonyi rész.
    3. szám 04x07 – My Brother’s Keeper

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:) Ismét minden válaszod helyes.:)
      A 4.09-es jelenet kapcsán egyetértek veled. Az tényleg ez szomorú rész, és Car arca, amikor összerezzen Stefan kiakadása alatt... Az mindent visz. Nem tudom, hogy a Delena-val mi lesz így, én még mindig bízok a Delena végeredményben. A másik... Szép, szép, de csak volt a Stelena... Nem hiszem, hogy eztán bármi újat bele tudnának még vinni abba a kapcsolatba...

      Törlés
  2. Szia :)
    ~első dal~
    Ron Pope: A drop in the ocean
    harmadik évad: első része
    jelenet: Klaus beszél Stefanhoz, majd Alaric elbúcsúzik Elenától, hiszen már betöltötte a 18-at és az övé a ház, a férfi pedig már nem szeretne maradni. Caroline és Tyler csókolóznak és szexenek. Damon tör-zúz. Stefan pedig felhívja telefonon Elenát, de nem szól bele.

    ~második dal~
    Bastille: Oblivion
    negyedik évad: kilencedik része
    jelenet: Stefan megtudja, hogy Elena és Damon együtt vannak. Bonnie beül a kocsiba és elhagyja a Gilbert nyaralót, de előtte Jeremy még megköszöni neki, amit értük tett. Elena egy csókkal köszön el Damontől. Stefan tör-zúz mérgében, majd megváltozik a kép, és hirtelen Tyler jelenik meg, aki végignéz a rengeteg hullán, akiket mind Klaus ölt meg (később az anyját is meg fogja). April előkerül a barlangi rejtekéből és megtalálja Rebekah testét.

    ~harmadik~
    promo: negyedik évad, hetedik része

    Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már kezdtem azt hinni, hogy nem jössz a héten... De aztán jelentkeztél, örülök neki.:)
      Természetesen most is minden válaszod helyes.:)

      Törlés