2013. november 1., péntek

Kötelékek - A mindenórás szerető (tizennyolcadik rész - második fejezet) 18+



Figyelem!
A rész csak 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott. Egyes felnőtt tartalmú jelenetek felkavarhatják az olvasók lelki nyugalmát. Ennek tudomásulvétele után olvassatok csak tovább!

************************





Elijah feszülten járkált fel és alá a szobájában, és úgy érezte megőrül, amikor meghallott néhány félreértelmezhetetlen neszt Damon szobájából kiszűrődni. Összeszorult a szíve, amikor tudatosult benne, hogy elkezdődött az, amitől annyira tartottak: Kathlena egy kiéhezett, vágyaktól fűtött kismama lett.
Úgy érezte, hogy kiszakad a szíve a helyéről, amikor a túlságosan tökéletes vámpírhallásának köszönhetően tisztán hallotta Kathlena és Damon kéjes kielégült sóhaját. Egész testében remegett, és fogalma sem volt, hogy miként tudná lenyugtatni magát és elfogadni, hogy mától ezt kell majd átélniük és kibírniuk, amíg csak Kathlena bírja szusszal.
Már épp eldöntötte, hogy kiszellőzteti a fejét az udvaron, hogy megnyugodjon, amikor váratlanul kinyílt a szobája ajtaja és az sétált be rajta, akit most a legkevésbé sem akart látni.
Kathlena olyan közönyösséggel sétált felé, mintha alig pár perce nem épp valaki mással hancúrozott volna. Elijah hitetlenül nézett a felé lépdelő nőre és nagyon dühös volt. Nem a két lányra, hanem a helyzetre, amibe kerültek. Mielőtt bármit is mondhatott volna, Kathlena elé sétált és szó nélkül megcsókolta őt. Elijah teljesen ledöbbent, és elöntötte az undor, hogy Damon karjaiból egyenesen az övébe sétált Kathlena.
Kathlena érezte, hogy mennyire feszült az Első, ezért mosolyogva elvált az ajkaitól, majd a férfi szemébe nézett.
- Dühös vagy? – kérdezte incselkedve, majd végigsimított Elijah arcán. Közben a keze a férfi öltönyére tévedt és lassan lehúzta róla a zakót, majd az ingjét is elkezdte kigombolni. – Az jó, mert szeretem amikor vad és tüzes vagy – tette hozzá Kathlena és közben kéjesen az ajkába harapott.
- Túl mocskos játékba kezdtetek – mondta feszülten Elijah és próbált nem még jobban dühbe gurulni, amikor a lány már a csupasz mellkasát simította végig.
- Tudod, hogy mocskosan szeretem – felelte Kathlena vágytól izzó hangon, majd közelebb simult Elijah-hoz és végigcsókolta a férfi arcélét, közben pedig a keze felfedező útra indult a testén.
Elijah próbálta magát lenyugtatni, majd amikor úgy érezte, hogy sikerrel járt, magához ölelte Kathlena-t és szenvedélyesen megcsókolta a lányt. Rajta addigra már csak az alsónadrágja volt, de Kathlena-n még minden ruhája rajta volt. Elijah egy mozdulattal letépte róla az összes ruhadarabot, majd a következő pillanatban már az ágyra fektette a lányt és elkezdte bebarangolni a testét. Pontosan tudta, hogy mit szeret Katherine, és elégedetten mosolyodott el, amikor apró kéjes nyögések szakadtak fel a lány torkából. Látta, hogy Kathlena már teljes extázisban van, és csak ekkor adta meg neki azt, amire vágyott.
Hevesen és mélyen merült el a lányban és egy cseppet sem csodálkozott azon, hogy alig néhány lökés után Kathlena teste megremegett és sikoltva élte át a kéjt. Elijah próbálta tompítani a lány hangját a csókjával, de nem sok sikerrel járt. Érezte, hogy egy pillanatra elgyengült Kathlena, de tudta jól, hogy még egyáltalán nem volt elég a lánynak. Erőteljesebb tempóra kapcsolt és még mélyebben merült el a lányban, aki ekkor vadul a hátába mart. Elijah nagyon is jól érezte, hogy szinte végig Katherine irányított, és amikor meglátta azt a fényt a lány szemében, amit minden együttlétük alatt látott Katherine-en, elöntötte a szívét a szerelem, amit eziránt a nő iránt érzett. Szenvedélyesen csókolta végig a lány testét, majd végül egy utolsó erőteljes mozdulattal Kathlena-val együtt élte át a gyönyört.
Ezután lassan Kathlena mellé feküdt, majd finoman a mellkasára vonta a még mindig ziháló lányt.
- Hm, ez finom volt – felelte mosolyogva Kathlena, majd Elijah felé fordult és egy csókot adott a férfinak. – Most mennem kell – mondta közömbös hangon, miután elváltak az ajkai Elijah-étól.
Elijah értetlenül nézett a lányra, aki további magyarázatot nem adva felkelt az ágyból és mintha semmi sem történt volna, meztelenül kisétált a szobájából.
*
Amikor Damon meghallotta, hogy mi történik tőle nem messze egy másik szobában, dühösen kipattant az ágyból és pillanatok alatt felöltözött. Már a kilincsen volt a keze, amikor észbe kapott és nagy nehezen elengedte. Eszébe jutott, hogy miben állapodtak meg Elijah-val és tudta, hogy tartaniuk kell magukat ehhez, különben egész álló nap csak egymást püfölnék, amíg Elijah meg nem unja és valahogy le nem állítja őt.
Eszébe jutott, hogy tényleg hangszigetelté kellene tenniük az összes szobát Isobellel. Most már nem támadhatta meg Kathlena őt, és nem ölhette meg, így nyugodtan megtehetik ezt az óvintézkedést, mielőtt nála vagy Elijah-nal elszakadna a húr. Végighallgatni azt, hogy a szeretett nő valaki mással szeretkezik… Több volt, mint amit ép ésszel el lehetett viselni. Dühösen újra a fürdő felé vette az irányt, de csak azért, hogy a fejére hulló víz hangja elnyomja a kintről beszűrődő halk neszeket. Fogalma sincs, hogy mennyi ideje folyatta magára a jéghideg vizet, hogy lehűtse magát.
Hirtelen meghallotta, hogy nyílik a szobája ajtaja, a következő pillanatban pedig Kathlena szorosan előtte termett meztelenül. Damon csak egy pillanatig gondolkozott, majd dühösen csapott le a lány ajkaira. Szenvedélyesen magához ölelte, mire Kathlena elégedetten elmosolyodott. Damon még dühösebb lett, majd a lányt a hűvös csempéhez nyomta és elindult felfedezőútra a testén. Lassan végigcsókolta a nyakát és haladt lefelé a mellei irányába. Kathlena kéjesen felnyögött, amikor Damon a melleihez ért és szenvedélyesen kényeztette őket. Ezután Damon visszatért a lány ajkaihoz, és közben óvatosan a csípőjére emelte Kathlena-t. Mindketten belenyögtek a csókba, amikor a testük összeforrt. Damon igyekezett vigyázni a lányra, de közben fűtötte a düh és a vágy. Bele se akart gondolni abba, hogy pár perce még Elijah-t csókolta Kathlena. Igyekezett minden hasonló gondolatot kiűzni a fejéből, és csak boldoggá akarta tenni Kathlena-t. Elégedetten elmosolyodott, amikor a lányt átlendítette a csúcson, de hiába omlott egy pillanatra a karjaiba Kathlena, ő nem kímélte őt és tovább folytatta.
- Csak nem féltékeny vagy Damon? – kérdezte mosolyogva Kathlena, miközben végigsimított Damon nedves haján és a vállain.
- Beszélgetni jöttél, vagy szeretkezni? – kérdezte dühösen Damon, majd ismét megcsókolta az elégedetten mosolygó lányt.
Pár perc elteltével Damon elzárta a csapot, majd egy pillanat alatt kiviharzott Kathlena-val az ágyba. Csak egy másodpercre hagyta magára Kathlena-t, amíg bekapcsolta a zenét a szobájában és maximum hangerőre állította.
- Csak nem hangtompítani akarsz? – kérdezte mosolyogva Kathlena, mikor ismét magára húzta Damont. Damon óvatosan helyezkedett Kathlena fölé, hogy nehogy megnyomja a lány hasát és ismét elmerült benne.
- Hiába mesterkedsz azon, hogy összeugrassz minket – felelte Damon vadul, majd Kathlena nyakára hajolt, hogy ismét végigcsókolja a lány nyakát és a melleit.
- Nekem az is elég, ha egymással versengtek a kielégítésem miatt – felelte kéjesen Kathlena, mire Damon vadul magához húzta a csípőjét és egyre mélyebben mozgott a lányban.
- Arra várhatsz – sziszegte Damon halkan és elégedetten elmosolyodott, amikor Kathlena teste ívbe feszült alatt.
Kathlena hangosan zilált, de Damon még most sem kegyelmezett neki. Tovább fokozta a tempót és teljesen magával ragadta őt az alatta kéjesen vonagló Kathlena és az elködösült tekintete, amivel ránézett. Érezte, hogy Elena pillantását érzi magán és ez még jobban elvette az eszét. Kathlena egyre hangosabban nyögött alatta, majd egy őrült hajsza után mindketten átlendültek újra a gyönyör kapuján.
Damon hamar Kathlena mellé feküdt és csak bámulta a plafont. Csodálkozott azon, hogy a lány még mindig mellette fekszik, és még nem hagyta faképnél. Mikor ránézett, döbbenten vette észre, hogy Kathlena elaludt. Elégedetten elmosolyodott, majd kiszállt az ágyból, lekapcsolta a zenét és felöltözött. Ezután óvatosan betakarta Kathlena-t, majd kiosont a szobából.
Még mindig dühös volt, ezért a könyvtárba indult italért. Majdnem visszafordult, amikor meglátta Elijah-t az egyik fotelban mereven ülni. Fogalma sem volt, hogy mit mondhatnának a másiknak, ő is tartott Elijah-tól és a reakcióitól, ugyanúgy, mint ahogy az Első tőle.
Végül szó nélkül lépett be a könyvtárba és telitöltött magának egy poharat whisky-vel. Egymás után lehúzott kettőt és csak utána ült le a harmadikkal a kezében nem messze Elijah-tól.
- Gondolkoztam, és arra jutottam, hogy jobban járunk, ha megkérjük Isobelt, hogy tegye hangszigetelté a szobákat. Előbb utóbb valamelyikünknél el fog szakadni a húr, és azt nem akarom megvárni – mondta Damon feszülten, és várta az Első reakcióit.
- Rendben. Meg vannak igézve, nem bántanak majd téged, szóval nincs szükség semelyikünk hallgatózására – felelte kimérten Elijah, majd felkelt a fotelból és szó nélkül magára hagyta Damont.
Damon mély levegőt vett, majd ivott még egy whisky-t és visszament a szobájába. Kathlena még mindig aludt, ezért keresett magának egy üres szobát, ahol elvonulhat mindenkitől. Nem akart Kathlena mellé feküdni, semmilyen érzelmes kapcsolatot nem akart kialakítani most vele, mert úgy érezte, az csak kikészítené őt. Csak pihenni akart egy keveset és egyedül lenni.
*
Damon és Elijah megkönnyebbülésére Elisabeth még aznap elintézte, hogy Isobel el tudjon menni hozzájuk, és a hálószobáikat levédte a külső fülek elől. Kathlena-ét a biztonság kedvéért kihagyták a sorból, hogy ha bármi baj történne, esélyük legyen meghallani és segíteni a lánynak. Nem sokáig maradt Isobel, mert tekintve Kathlena állapotát, nem volt jó ötlet, hogy bárki sebezhető ember hosszabb időre a házban tartózkodjon.
A délelőtti kimerítő ágytornák után Kathlena csak kora délután ébredt fel. Elisabeth futott csak össze vele a folyosón, és amikor meglátta a lányt egy szál semmiben Damon szobájából a saját szobájába vonulni, még Elisabeth is zavarba jött és kezdte magát kellemetlenül érezni. Bevette magát a szobájába és ezután ő is ritkábban tette ki a lábát onnan.
Kathlena elégedetten tért vissza a szobájába, majd miután egy nem sokat takaró fehérneműbe öltözött, lement a pincébe egy újabb adag vérért. Elégedetten elkortyolgatta, majd miután visszatért az emeletre, töprengve megállt a folyosón.
- Most kit is válasszak? – kérdezte maga elé mosolyogva, majd izgatott fény gyúlt a szemében. – Damon még nincs a szobájában, és valahol máshol pihen most. Akkor marad Elijah – mondta vágytól izzó tekintettel, majd benyitott Elijah szobájába. A férfit sem hallotta, hogy a szobájában lenne, de örült, amikor mégis benne találta Elijah-t.
Elijah nagyot nyelve nézett végig a lenge öltözetű lányon, majd mire bármit is szólhatott vagy tehetett volna, már az ágyon feküdtek és szenvedélyesen estek egymásnak. Elijah még mindig dühös volt legbelül, de igyekezett ezt a feszültséget a szeretkezésbe átvinni. Nem esett túlzottan nehezére, mert Kathlena olyan szenvedélyesen csókolta végig és szaggatta le róla a ruhákat, hogy ő maga is megdöbbent, hogy mennyire feltüzelte a lány. Kéjesen nyögött bele a csókba, amikor Kathlena-ban elmerült és hagyta, hogy a lány diktálja a tempót, aki azóta is felette helyezkedett el. Érezte, hogy Kathlena már nagyon közel jár a csúcshoz, ezért az utolsó pillanatban maga alá fordította a lányt és kiszállt belőle. Kathlena hangosan zilált és teljesen magán kívül volt. Erőteljesen húzta volna vissza magára a férfit, de Elijah nem engedett. Érzékien végigcsókolta Kathlena melleit, majd a hasán is elidőzött. Közben a keze felfedező útra indult a lány legérzékenyebb pontjára. Mikor érezte, hogy Kathlena megint közel jár, ismét abbahagyta és elégedetten elmosolyodott, amikor a lány döbbenten és már-már dühösen nézett rá. Akkor ismét föléhelyezkedett, és olyan hirtelen és mélyen merült el a lányban, hogy biztos volt abban, hogy a Kathlena torkából feltörő kielégült sikolyt még az udvaron is lehetett volna hallani, ha a szoba nem lenne hangszigetelt.
Érzékelte, hogy mennyire elfáradt Kathlena, de ő nem volt hajlandó kímélni a lányt. Újra kiszállt belőle, majd ezúttal magára húzta a lányt, és diktálva a tempót, tovább szeretkezett vele. Érezte, hogy mennyire égeti Kathlena-t a szenvedély és ez teljesen magával ragadta őt is. A csókjuk egyszerre volt érzéki, vad és szenvedélyes. Hamar újra megfeszült Kathlena teste és ekkor ő is elengedte magát, és élvezte a testét elborító kéjt.
Kathlena ismét fáradtan dőlt el mellette, de ahelyett, hogy megint lelépett volna, ismét elnyomta egy kis időre az álom.
Elijah elégedetten felsóhajtott, majd halkan kikelt az ágyból, felöltözött és lesétált az udvarra kiszellőztetni a fejét. Ugyanazt a padot célozta meg, ahol annakidején Damon-nal beszélgettek, még amikor a túlvilágon raboskodtak. Nem akart belegondolni sem, hogy most mennyire feszült helyzetbe kerültek Damonnal. Csak abban bízott, hogy hamar eltelik a fejük felett a következő öt hét, és közben képesek lesznek Damonnal végigcsinálni ezt, mind lelkileg és mind testileg. Fogalma sincs, hogy hány órát merengett kint a friss levegőn, de nem is érdekelte. Még jó darabig nem akart visszatérni a házba, mert tudta, hogy Kathlena vagy alszik még, vagy Damon szobájába kötött ki ismét. Ismerve a terhesség ezen szakaszát, inkább az utóbbira tippelt. Ilyenkor semmi érzelmet, empátiát vagy szeretetet nem tudott felfedezni a terhes nőkben. Ugyanígy volt közel 1000 éve Carmennel, és most Kathlena-val is. Csak két nő voltak, akik egy testbe voltak zárva, ami a nap minden percében a kielégülést hajszolta. Kivéve, amikor kimerülten álomba nem zuhantak. Evés, alvás, szex. Csak erről fog szólni a következő pár hét Kathlena-nak. Csak szex, és más semmi. Tudta, hogy nem tehet ellene, ezért inkább hagyta magát sodródni az árral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése