2013. október 29., kedd

Kötelékek - A mindenórás szerető (tizennyolcadik rész - első fejezet) 18+



Figyelem!
A rész csak 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott. Egyes felnőtt tartalmú jelenetek felkavarhatják az olvasók lelki nyugalmát. Ennek tudomásulvétele után olvassatok csak tovább!

************************





Damon szokatlanul idegesen ébredt az egyik reggel, és maga sem tudta, hogy miért ilyen feszült. Meredten nézte a plafont, aztán lassan eszébe jutott, hogy mi a nyugtalanságának az oka. Kathlena a tegnapi napon betöltötte a 15. terhességi hetét, és már csak alig pár napjuk volt, míg várhatóan egy hormonoktól tomboló, kiéhezett kismamával találják szembe magukat. Volt pár hónapja barátkozni a helyzettel, ami rá és Elijah-ra várt, de még mindig nem tudta, hogy miként fogja majd kezelni Kathlena-t.
Idegesen kelt ki az ágyából és miután felöltözött, lement az alagsorba vérért. A ház még szokatlanul csendes volt, így igyekezett ő sem túl nagy zajt csapni. Az elmúlt hetekben nem csak Kathlena-ék, de ők ketten Elijah-val is próbálták kerülni a két lányt, megelőzve ezzel a problémákat. Alig látták őket, és sokszor csak futólag találkoztak. Most nagy hasznát vették a hatalmas Salvatore panziónak. Damon éppen indult vissza a földszintre, a kezében egy tasak vérrel, amikor váratlanul Kathlena-ba ütközött. Csodálattal tévedt a tekintete a két lány napról napra egyre nagyobb hasára, és észre se vette, hogy teljesen megbabonázta a látvány. Akkor tért csak magához, amikor Kathlena mellé lépett és finoman végigsimított az arcán.
- Csak nem izgató a látvány Damon? – kérdezte kéjesen Kathlena, majd óvatosan beharapta az alsó ajkát. – Voltál már terhes nővel Damon?
- Hogy mi? – kérdezte magához térve Damon. – Nem, dehogy, és most engedj utamra Elena – mondta feszülten, majd el akart sétálni Kathlena mellett, de a lány elkapta a karját, és neki esélye se volt kiszabadítania magát. Damon nagyon utálta, hogy ennyire ki van szolgáltatva a lánynak, és kezdett attól tartani, hogy a bomba, amitől eddig tartottak, végül kezd felrobbanni. Tudta, hogy még kell lennie pár nyugodt napjuknak, ezért megpróbált észérvekkel hatni Kathlena-ra.
- Elena, kérlek engedj most el – felelte halkan, majd óvatosan megpróbálta kihúzni a kezét Kathlena szorításából.
- Mi az Damon, már nem kívánsz? – kérdezte tetetett sértettséggel Kathlena, majd lassan a falhoz préselte Damon-t.
- Nem erről van szó Elena, és ezt te is jól tudod – felelte kedvesen Damon, de olyan furcsának találta Kathlena tekintetét, hogy kezdte azt hinni, hiába mond bármit is a lánynak, nem fogja elengedni őt.
- Akkor miről Damon? – kérdezte csábosan Kathlena. – Már más szeretsz? Vagy terhesen nem vagyok elég jó neked?
- Nem Elena, dehogyis – felelte Damon határozottan.
- Akkor nincs semmi probléma – búgta halkan Kathlena, majd amennyire a hasa engedte, közelebb bújt Damonhoz és szenvedélyesen megcsókolta a férfit. Damon tanulva a legutóbbi esetből, készségesen visszacsókolta a lányt, majd türelmesen várt, hogy megszólalhasson. Amikor Kathlena elkezdte a nyakát csókolgatni, Damon végre esélyt kapott arra, hogy beszéljen a két lány fejével. Próbált tisztán gondolkozni, mert mindeközben nagyon is jól esett neki a szerelme oly régóta nem tapasztalt érintése.
- Elena, kérlek térjetek észhez és álljatok le – mondta halkan, mire Kathlena abbahagyta a nyaka csókolgatását, majd felemelte a fejét és dühösen Damon szemébe nézett.
- Hogy mersz engem visszautasítani? – kérdezte izzó dühvel Kathlena, és mire Damon bármit is mondhatott volna, Kathlena a mellkasába mélyesztette a kezét és megfogta Damon szívét. – Hogy mersz ellenállni nekem? – szűrte a fogain keresztül Kathlena.
Damon fájdalmasan a földre rogyott, miközben Kathlena keze a mellkasában volt és a szívét markolta. Áldotta az eget, hogy Elijah és Elisabeth időben érkeztek és meg tudták állítani Kathlena-t abban, hogy megölje őt. Elijah óvatosan lefogta a kapálódzó Kathlena-t, míg Elisabeth felsegítette Damont.
- Próbáltam visszautasítani, erre Elena meg akart ölni – mondta hitetlenül, majd a még mindig szabadulni próbáló Kathlena-ra nézett, és kezdte érteni azt, amiről Elijah és Elisabeth beszélt nekik: már alig látta az értelmet a két nő szemében, mintha teljesen elvette volna valami az eszüket.
- Már nem önmaguk Damon – felelte aggódva Elisabeth, majd Elijah-ra nézett. – Megfogom őket, te pedig igézd meg, hogy legalább Damon-t ne akarják megölni.
Elijah csak bólintott, majd gyorsan átadta Kathlena lefogását a húgának. Ezután mélyen Kathlena szemébe nézett és megszólalt.
- Damont soha ne akard bántani vagy megölni, és hogy ha kimerülten nemet mond neked, fogadd el a döntését – mondta Elijah, mire Kathlena ködös tekintettel bólintott. – Most pedig reggelizz, és azután pihenj le a szobádban.
Kathlena szó nélkül követte Elijah utasításait, majd magára hagyta őket az alagsorban. Damon felvette a földön heverő vértasakot, amit Kathlena támadása során leejtett, majd nekilátott, hogy visszanyerje az erejét. Közben felmentek a könyvtárba mind és leültek beszélgetni.
- Szóval elkezdődött – mondta nagyot sóhajtva Damon.
- Igen, úgy tűnik – mondta Elisabeth aggódva és végignézett a két férfin. – Ti jól lesztek?
- Már miért ne lennénk jól húgom? – kérdezte értetlenül Elijah. – Megigéztem őket, Damon-t nem bánthatják, én pedig erősebb vagyok náluk. Tehát rendben leszünk Lizbeth.
- Nem erre céloztam Elijah – mondta nagyot sóhajtva Elisabeth, majd folytatta. – Jelen pillanatban a két nő, akit szerettek, egy testbe zárva él, ezer fokon fűti őket a vágy a hormonok miatt, és mostantól aki épp dominál majd, az fogja elkapni és nem ereszteni a karmai közül a férfit, akit szeret. Nehéz időszak vár mindannyiunkra és nagyon jó lenne, ha legalább ti nem esnétek majd egymásnak, és nem féltékenykednétek a másikra.
- Elisabeth-nek igaza van – felelte mély levegőt véve Damon. – Igaz, hogy sokkal erősebb vagy nálam, de mégse hiányzik, hogy egymásnak essünk, akármi is történik majd a következő öt hétben.
- Rendben – mondta határozottan Elijah. – Akármi is történik mostantól kezdve egészen a szülésig, azt felnőttek módjára fogjuk kezelni a lányok érdekében. Nem leszünk féltékenyek a másikra, nem támadunk a másikra, és csakis Kathlena érdekét helyezzük mindenek elé.
- A legfontosabbat kihagytad – mondta Damon, mire Elijah kíváncsian felhúzta a szemöldökét. – Tekintve, hogy ki tudja éppen mikor melyikük fog dominálni és ezt milyen sűrűn váltogatják, előfordulhat, hogy egyszerre kezdenek ki velünk. Ebben az esetben döntésre kell kényszerítenünk őket. Egyszerre csak egyikünkkel lehetnek – mondta ellentmondást nem tűrően Damon.
- Ez egy percig sem volt kérdés Damon – mondta határozottan Elijah, majd a kezét nyújtotta Damonnak. – Tartjuk magunkat a szabályokhoz és bízzunk abban, hogy a szülés után végre különválnak.
- Rendben, tartjuk magunkat az elhangzottakhoz – mondta Damon, majd kezet fogtak Elijah-val.
Damon megitta a maradék vért, amit magával hozott, majd felállt a foteljából és a két Elsőre nézett.
- Megyek és lefürdök, mert csurom vér lettem Kathlena magánakciója miatt – mondta nagyot sóhajtva, majd magára hagyta a két Elsőt.
- Ideges vagy? – kérdezte aggódva Elisabeth Elijah-t, miután Damon már a szobájában volt.
- Te nem lennél az a helyemben? – kérdezte feszülten Elijah.
- Erősnek kell lennetek mindkettőtöknek és tartanotok kell magatokat a megbeszéltekhez, különben katasztrófába fog torkolni minden – mondta halkan Elisabeth.
- Tudom Lizbeth, de attól még nem lesz könnyű elviselnem azt, hogy a nő, akit szeretek más karjában lel majd boldogságra – felelte keserűen Elijah. – És az sem lesz könnyű, hogy miközben őt ölelem, tudom, hogy Elena is jelen van és ő is érez mindent.
- Nyugodj meg kérlek és légy erős Elijah – felelte kedvesen Elisabeth.
- Az leszek húgom, ne aggódj – mondta felsóhajtva Elijah.
- Tudom – felelte halkan Elisabeth, majd bíztatóan megölelte a bátyját. – Hamar túl lesztek ezen is.
Elijah csak bólintott, majd mély levegőt vett és visszatért a pincébe, hogy ő is megreggelizzen.
*
Hiába itta meg Damon a vért nemrég, hogy jobban legyen, eléggé megviselte Kathlena támadása, ezért fürdés után visszadőlt az ágyára és aludt még pár órácskát. Miután felébredt, ijedten vette észre, hogy Kathlena az ágya felett áll és őt nézi.
- Ugye tudod Damon, hogy nagyon vadító vagy félig csupaszon? – kérdezte csábosan Kathlena, majd leült Damon mellé az ágyba, aki eközben magára húzta a takarót és felült az ágyon. Már átkozta magát, hogy fürdés után nem öltözött fel rendesen, és csak egy boxert vett magára. Hogy miként lehetett ilyen ostoba, azt maga sem tudta, hiszen jelenleg egy két lábon járó, időzített, szexéhes kismama vadászott rá és Elijah-ra a villában.
Kathlena elmosolyodott, majd óvatosan lejjebb húzta Damonról a takarót és az ujjai helyével érzékien végigsimította a férfi mellkasát. Damonnak fogalma sem volt arról, hogy miként állíthatná le Kathlena-t. Látta a nőn, hogy a szemei tűzben égnek, és nem volt biztos abban, hogy bármivel is tudna rá hatni. Látszólag Kathlena kezdett átbillenni a határon, és nem volt már mód arra, hogy észérvekkel meg lehessen őt győzni bármiről is.
- Nem fogsz leállni igaz? – kérdezte keserűen Damon.
Kathlena mosolyogva megrázta a fejét és egyre lentebb vándorolt a keze és megbabonázva simította végig Damon izmait az alhasán. Damon jólesően felsóhajtott az érintésre, amit Kathlena egy elégedett mosollyal nyugtázott. Lassan járt körbe a keze Damon felsőtestén, és minden alkalommal egyre lentebb és lentebb vándorolt a keze.
- Miért nem játszol a játékszereiddel Elena? – kérdezte egy kétségbeesett próbálkozással Damon, de belül érezte, hogy most már hasztalan minden próbálkozása.
- Elegem van belőlük, és most valami valósabbra és élőbbre vágyok – búgta Kathlena, majd kéjesen felsóhajtott. – És valami keményebbre – tette hozzá érzékien és közben finoman Damon férfiasságára tette a kezét.
- Ha Elisabeth nem jót vásárolt nektek, hozhatok valami jobbat – próbálkozott Damon, de érezte, hogy kezdi elveszíteni a kontrollt, és hamarosan eléri Elena azt, amit akar. Próbált arra gondolni, hogy nem akar a Katherine-nel osztozkodó Elenával szeretkezni, de cseppet sem volt könnyű erre összpontosítania.
Elena csak elmosolyodott, majd váratlanul Damon fölé helyezkedett és most két kézzel simított végig a férfi mellkasán. Damon érezte, hogy a testét már képtelen irányítani, és Kathlena el is mosolyodott, amikor érezte Damon nekifeszülő férfiasságát.
Damon már szólásra nyitotta volna a száját, de Kathlena a mutatóujját az ajkára tette, majd érzékien Damon nyakára hajolt és lágyan végigcsókolta a férfit, egészen az alhasáig. Ott elidőzött egy darabig, majd pillanatok alatt lekapta Damonról az alsónadrágot. Damonnak esélye se volt tiltakozni, és ijedten jött rá, hogy már képtelen is lenne rá. Annyira kívánja Elenát, és már csak egy apró része üvöltötte a fejében, hogy valahogy másszon ki ebből a kutyaszorítóból.
Kathlena ismét fölé helyezkedett és újra elkezdte végigcsókolni Damont, de ezúttal a férfiasságától indult, fel egészen az ajkáig. Damon szilárdan elhatározta, hogy egy ruhadarabot sem hajlandó levenni Kathlena-ról, és talán még van esélye kitalálni valamit, de már alig bírt gondolkozni. Amikor Kathlena az ajkához ért, akkor lágyan megcsókolta őt a nő, és ekkor döbbent rá Damon arra, hogy Kathlena-n szoknya van. Mikor a lüktető férfiassága megérezte a lány forró combjait és rájött, hogy még fehérnemű sincs rajta, érezte, hogy veszített. A következő pillanatban megérezte a lányt elöntő forróságot és teljes egészében elmerült Kathlena-ban. Akaratlanul is belenyögött a csókba, amit Kathlena egy elégedett mosollyal nyugtázott magában, és lágyan elkezdett mozogni Damonon.
Damon ekkor tudta, hogy végleg megadta magát és képtelen elengedni a lányt, akit annyira szeret. A mozdulataiból érezte, hogy Elena öleli őt, de néha Katherine érintését is fel vélte fedezni. Próbált arra gondolni, hogy ő most csakis Elenával szeretkezik, ezért szenvedélyesen átölelte a lányt, és vele együtt elkezdett mozogni, ezzel téve még intenzívebbé az együttlétüket. Igyekezett minél csendesebb lenni és próbálta Kathlena-t is efelé terelni, mert tudta jól, hogy két szuperhallású vámpír van a házban, akik valószínűleg minden sóhajukat hallják. Nem akart erre gondolni, és minden erejével csak Elenára koncentrált és arra, hogy mennyire szereti azt a lányt, aki hamarosan gyermeket szül majd neki. Minden egyebet próbált kizárni a fejéből, és arra sem akart gondolni, hogy mennyire előre megtervezett mindent Kathlena, és valószínűleg Elenának sem jelent többet ez az egész, mint egy egyszerű szexet és semmi többet.
Hirtelen érezte, hogy Kathlena teste egyre jobban izzik és remeg, és amikor a lány átélte a kéjt, elemi erővel rántotta őt is magával a beteljesülés. Szenvedélyesen csókolta közben Kathlena ajkát és remélte, hogy sikerült minél halkabbnak lenniük. Amint lecsengett az orgazmusuk, Kathlena belemosolyodott a csókba, majd elváltak az ajkai Damonétól.
- Hamarosan újra találkozunk – felelte csillogó szemekkel Kathlena, majd hirtelen leszállt Damonról, és mire a férfi bármit is mondhatott volna, már el is hagyta a szobát.
Damon döbbenten nézett utána és ekkor tudatosult csak benne, hogy Kathlena eleve úgy lépett be a szobába, hogy nem volt rajta fehérnemű. Gondolta, hogy a szoknyát sem véletlenül választotta. Kifelé menet a fehérneműjét nem is kutatta, így Damon biztos volt abban, hogy Kathlena cselesen, előre megtervezve támadta őt le, és kíméletlenül kihasználta őt.
Damon elnevette magát, amikor rájött, hogy mennyire bántja ez az önbecsülését, majd mosolyogva hanyatt dőlt az ágyon és hitetlenül rázta a fejét, mert még most sem volt képes felfogni, hogy így behálózta őt egy nő, és majdhogynem dobta, miután megkapta, amit akart.
- Azt hiszem ez még csak a kezdet – mondta maga elé halkan fejcsóválva, majd összeszorult a torka, amikor meghallotta, hogy a házban, az ő szobájától nem messze két ember vadul egymásnak esik, és sóhajaik belevesznek az őket körülvevő néma csendbe.

2 megjegyzés:

  1. Nem is olyan vészes! Ami szerintem "zavaró" inkább az az, hogy nem lehet tudni mikor melyik lánnyal szeretkeznek. És van egy olyan sanda gyanúm is, hogy inkább Damon lesz a "szolgálatos". Nagyon szuprül összehoztad, gratulálok. Rettenetesen kiváncsi vagyok a kövi részre, pedig péntekig még milyen sok van. :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sem vészes, de úgy gondoltam, hogy muszáj ezt előre jeleznem, mert van akinek már ez is sok(k) lehet.
      Pontosan az a lényeg, hogy sosem tudni, hogy melyik lánnyal vannak. Mert a határok ebben az időszakban totálisan elmosódnak öztük és az ész szabadságra megy.:) Bár szerintem sejthető, hogy amikor pl Damonnal vannak, akkor épp Elena a soros, és fordítva: Elijah-nal Katherine. Ezek szerint ezt a fajta belső "működésmódjukat" nem sikerült annyira átadnom. De talán majd később:)

      Törlés