2013. augusztus 25., vasárnap

4. Novella: Nian - Az Oscar-díjas alakítás 18+

Ahogy ígértem, hozom Nektek az első Nian központú írásomat, aminek a főszereplője ezúttal Nina Dobrev és Ian Sommerholder. Amit tudnotok kell a történetről, az a következő.
A történet közvetlenül a 4. évad után, az 5. évad egyik első forgatásai alatt történik. A oneshot alapját az adta, hogy Nina és Ian pár hónapja szakítottak, pont akkor, amikor a sorozatban végre gond nélkül egy pár lehet az általuk megformált két karakter. Emiatt lehetnek súrlódások bizonyos jelenetek forgatásánál, és én pont ezt a lehetséges "súrlódást" írtam meg. A rész erotikus tartalmú, szóval kérlek titeket, vegyétek ezt figyelembe. Azt is megjegyezném még, hogy a pletykák szerint Ian és Nina jegyesek is voltak, így ezt is beleszőttem a történetbe. 
Nos, azt hiszem minden fontos dolgot elmondtam, tehát nem marad más hátra, mint, hogy jó olvasást kívánjak Nektek.



 **********************************************


Az Oscar-díjas alakítás 




Idegesen járkáltam fel és alá az öltözőmben és próbáltam újra és újra felidézni magamban a szövegemet, amit a következő jelenetekben kell majd mondanom. Soha nem szoktam ilyen feszült lenni, de ez a mai forgatás alaposan felzaklatott. Mióta Nina-val szakítottunk, azóta nem került sor ilyen típusú jelenet forgatására. Tudtam, hogy még egyikünk sem közömbös a másik iránt és tekintve, hogy már nem alkotunk egy párt, nem igazán tudtuk volna az esetleges kellemetlenségeket nyugodtan tisztázni. Hiába alig öt perce lerendeztem magam a fürdőben, attól tartottam, hogy a Nina-val való forró jelenet újra feltüzel majd. Korábban is voltak hasonló forgatásaink, de olyankor mindig gondoskodtunk arról, hogy előtte, vagy végül utána levezessük a felgyülemlett szexuális energiákat. De most? Se neki, se nekem nem volt senkim, és a baj az volt, hogy nekem ő még mindig túlságosan fontos volt. Talán még szerettem is, erre nem tudtam volna jelen pillanatban válaszolni, mert a feszültségtől még a nevem sem tudtam volna perpillanat tökéletesen megmondani.
Ismét igyekeztem a szövegemre koncentrálni, és megigazítottam a derekamon a törölközőt, ami a mostani jelenetem „kosztümje” volt. A zuhanyról visszamaradt vízcseppeket majd a helyszínen viszik fel rám, így nekem ezzel nem kellett most foglalkoznom. Remek, mintha nem lenne már enélkül is elég forró, igazi lepedőszaggató a jelenet, ami vár ránk! Igaz, hogy alsónemű, és Nina-n még melltartó is lesz egy darabig, de túl jól ismerem a teste minden apró, kívánatos szegletét, ami biztosan lázba fog hozni ezúttal is. Pláne most, hogy tudom, nem lehet se előtte, se utána az enyém. Igaz, hogy voltak már régebben is ilyen jellegű forgatásaim, és a partnereim sem voltak közben a barátnőim, de most Nina-val minden más volt… Ő a barátnőm volt és még mindig fontos volt nekem. Túlságosan is. Igaz, hogy közös megegyezésen alapult a szakításunk, de egyikünk se tudott még érzelmileg kiszakadni a kapcsolatból. Én legalábbis biztosan nem, hisz nem minden nő kezét kéri meg az ember. Ez is azt mutatta, hogy Nina mennyire sokat jelentett nekem. És még jelent is, a mai napig…
Váratlanul kopogtak az ajtómon, amin nem kellett volna összerezzennem, hiszen eljött a kezdés ideje, mégis sokként ért a hirtelen zaj.
- Igen? – szóltam ki viszonylag nyugodt hangon. A válaszomra Jenny nyitott be mosolyogva.
- Ian, te jössz. Minden készen áll és már Nina-nak is szóltam.
- Rendben Jenny, köszönöm, hogy szóltál – feleltem neki mosolyogva. – Máris megyek, csak egy perc.
Jenny csak bólintott egyet, majd behúzta maga mögött az ajtót, én pedig kihasználtam az utolsó pár másodpercet, amit még egyedül tölthettem. Egymás után többször mély levegőt vettem és próbáltam a sorozatra koncentrálni. Erősen mantráztam magamba, hogy „szeretem a Vámpírnaplókat”, a „közönség imádja Delena-t”, és „minden tőlem telhetőt meg kell tennem, hogy hitelesek legyünk”. A többi pedig nem számít. Így van, a többi nem számít.
Még egy mély levegő, aztán pedig indulás!
Így is tettem, és végül szép lassan elhagytam az öltözőmet, hogy átfáradjak „Damon szobájába”, vagyis a forgatásunk mai helyszínére.
Amint beléptem a helyiségbe, sokkal idegesebb lettem, mint általában szoktam az ilyen jeleneteknél. Jenny azonnal hozzám lépett és szó nélkül elkezdte benedvesíteni az arcom, a hajam és a felsőtestem, hitelessé téve ezzel a jelenetet, miszerint a zuhany alól lépek ki és esünk majd egymásnak Elena-val, vagyis Nina-val. Ő már az ágyon ült, teljes öltözékben, mert az én dolgom lesz majd megszabadítani őt a ruháitól. Láttam, hogy még utoljára átolvassa a szövegét, pontosan úgy, ahogy szokta. A homlokán apró ráncok jelentek meg azért, mert mélyen koncentrált, és ez önkéntelenül is mosolyt csalt az arcomra. Imádtam akkor nézni őt, amikor tanult. Elbűvölő és aranyos volt olyankor, ugyanúgy, mint most.
- Nos, fiúk, lányok, készen vagytok? – csapta össze a kezét mosolyogva Julie, majd közelebb lépett hozzám. – Ian, te indítod a jelenetet, ne feledd. Nem szeretem az erotikus jeleneteket több darabban felvenni, szóval amíg csak tudjátok igyekezzetek a szöveghez és a forgatókönyvhöz tartani magatokat és csináljátok addig, míg lehet. Ha kell, akkor improvizáljatok, tudjátok, hogy engem az erotikus jeleneteknél ez nem zavar. A lényeg, hogy legyetek hitelesek, és elhiggyék a nézők, hogy Elena és Damon borzasztóan szereti egymást – mondta Julie komoly arccal, majd mivel megerősítést várt tőlünk, mindketten bólintottunk, ő pedig folytatta. – Ha sikerül viszonylag kevés darabban felvenni az egész jelenetet, akkor ma nem vesszük fel többször. Elég hosszú forgatás lesz ez most, és ha jól sikerül, akkor lesz annyi anyagunk, hogy abból tökéletesen összevágjuk azt, amire szükségünk lesz később. Ahogy ilyenkor szoktuk, még több kamerával dolgozunk egyszerre, hogy bőven legyen felvétel a zsebünkben. Szóval lámpalázat kikapcsolni, minden olyan lesz, mint szokott lenni az ilyen forgatásokon. Mindketten jók vagytok, szóval bízok bennetek. Nina, neked is világos volt minden? – fordult Julie végül Nina felé, aki figyelmesen hallgatta őt velem együtt.
- Persze Julie, minden tőlünk telhetőt megteszünk, ne aggódj – felelte Nina határozottan, majd átadta a szövegkönyvét Denis-nek és beállt a helyére.
- Remek. Akkor kezdjük is el – mondta Julie mosolyogva. Én is bólintottam, majd a kezdőpontra sétáltam és pár pillanat alatt át is szellemültem. Még utoljára végignéztem a stábon, amit szinte azonnal meg is bántam. Mindenki feszült volt, még az ilyenkor megszokottnál is. Hiába kevesen voltak jelen, ahogy az ilyen jeleneteknél szokás volt és most is szinte ugyanaz a csapat vett minket körül, a helyzet mégis feszélyező volt. Ők is pontosan tudták azt, amit mi ketten Nina-val: mióta szakítottunk, nem került sor hasonló jelenet forgatására, és mindenki azon aggódott, Julie is, hogy miként fogunk ezzel megbirkózni. Kezdtem már érteni a „házi nyúlra nem lövünk” mondás mögött rejlő bölcsességet.
Nem volt időm tovább merengeni, mert elhangzott Julie szokásos jelszava és azon kaptam magam, hogy a csapó tábla megjelenik előttem, és mire pislogtam volna, már el is indult a forgatás.
Lassan kisétáltam a fürdőből, majd döbbenten láttam meg Elena-t az ágyam mellett állni. Kezei keresztbe voltak fonva a mellkasán, és mosolyogva mért végig tetőtől talpig. Én elégedetten az arcomra varázsoltam Damon megunhatatlan féloldalas mosolyát, majd közelebb léptem Nina felé.
- Nem mondtad, hogy ellógsz az egyetemről – mondtam neki kihívóan, majd még egy lépést tettem felé, és közben a forgatókönyvhöz híven, szinte levetkőztettem őt a tekintetemmel.
- Még szerencse, hogy nem szóltam, különben nem ilyen pazar fogadtatásban lett volna részem – felelte Nina mosolyogva, majd óvatosan ő is közelebb lépett hozzám.
- Pazar? A tökéletes jelző is megfelelt volna – helyesbítettem, mire ő a szerepéhez híven az égbe emelte a tekintetét.
- Tudod, ha nem lennél a barátom, biztosan kiakadnék az effajta önfényező megjegyzéseiden – felelte játékosan, mire én közelebb léptem hozzá, alig hagyva köztünk egy lépés távolságot. Tudtam, hogy később ez a jelenet fel lesz gyorsítva vámpírsebességre, így tökéletesen kellett ügyelnem minden mozdulatomra, hogy a gyorsításnál is élethű legyen minden mozdulat.
- Még szerencse, hogy az vagyok, igaz? – kérdeztem mosolyogva az ajkaiba, és alig bírtam arra koncentrálni, hogy most szerepet játszok, és nem Nina az, aki ilyen vágytól izzó tekintettel néz rám, hanem a karakter, akit ő formál meg. A szakítás óta volt már csókjelenetünk, de mást azóta nem kellett eljátszanunk. Most viszont eljött az idő, így ahogy a forgatókönyv előírta, szorosan magamhoz rántottam Nina-t és vágytól izzó hangon szóltam hozzá. – Visszatérve az eredeti kérdésre. Miért is nem vagy az óráidon?
- Most komolyan az egyetemi előadásokról akarsz csevegni? – kérdezte Nina elfúló hangon, majd közelebb hajolt az ajkamhoz és felnézett a szemembe. Bamm, bamm, bamm… Pontosan ezt éreztem és szinte hallottam is a mellkasomban. A szívem ütemesen és hevesen elkezdett dobogni és alig vártam, hogy megízlelhessem újra Nina fenséges és csábító ajkait.
- Talán tudok most helyette valami jobb elfoglaltságot nyújtani neked – súgtam neki kéjesen az ajkaiba, majd ahogy az meg volt írva, ő szenvedélyesen lecsapott a számra. Egyikünk se volt az a szégyenlős típus, így a csókjaink is mindig 100 %-osan igaziak voltak. A nyelvünk vad táncot járt, miközben a kezeinkkel bebarangoltuk a másik testét. Lassan elkezdtünk hátrálni az ágy felé, ami később szintén vámpírsebességre lesz gyorsítva. Amikor az ágyhoz értünk, Nina helyet cserélt velem, és ahogy kellett, vadul az ágyra lökött, majd rám mászott. Újra lecsaptunk a másik ajkára és közben kéjesen nyögtünk bele a csókba, ahogy a szerepünk azt kívánta. Magamnak sem mertem volna bevallani, hogy a dolgok ezen részét egy cseppet sem kellett megjátszanom. Valóban élveztem Nina heves csókját és a szenvedély, amivel öleltem, cseppet sem volt megjátszott. Ezt mindketten tudtuk, amikor korábban hasonló jeleneteket forgattunk, de a mostani más volt, így egyikünk sem tudhatta, hogy mi az amit megjátszunk és mi az, ami természetesen előjön belőlünk.
Nina eközben szorosan hozzám simult, mire én a forgatókönyvhöz híven megkerestem a felsője korábban kialakított „gyenge pontjait” és hevesen megpróbáltam letépni róla. De nem sikerült, így mindketten azonnal kizökkentünk a szerepünkből.
- Ennyi! – szólt közbe dühösen Julie, majd Lauren-re nézett. – Miért nem szakadt el a ruha Lauren?! – kérdezte Julie dühösen az egyik sarokban félszegen álló nőtől.
- Azt hiszem, hogy túl szorosan varrtam össze a széttépett ruhát – felelte Lauren lehajtott fejjel. – Azonnal rendbe hozom, csak egy percet kérek.
Julie mérgesen fújt egyet, majd ránk nézett. Mi azonnal abbahagytuk a csókot, amikor észrevettük a bakit és Julie és Lauren beszélgetését figyeltük.
- Sajnálom Ian, Nina, de a csóktól kezdjük majd újra – felelte Julie még mindig mérgesen, majd visszaült a székére, mi pedig felkeltünk az ágyról és Lauren ezután ollóval igazított valamit Nina felsőjén. Én közben visszaálltam a helyemre, mély levegőt vettem, és igyekeztem visszatérni a szerepembe. Mikor Lauren végzett és Nina beállt elém, alig pár centiméterre tőlem, Julie ismét elindította a forgatást. Nina ismét hevesen csapott le az ajkaimra, és újrajátszottuk a jelenetet tökéletesen, egészen addig a pontig, ahol nemrég abbahagytuk. Tudtam, hogy Julie-t mennyire dühíti, ha a stáb miatt csúszik hiba egy jelenetbe, így reméltem, hogy magunk miatt is, ezúttal elszakad majd Nina felsője, ahogy az meg volt írva. A szokásosnál nagyobb erőt fejtettem ki a biztonság kedvvért és magamban megkönnyebbülten felsóhajtottam, amikor a finom anyag darabjai a kezemből a földre hullottak. Nina még szorosabban bújt hozzám, mire én magamhoz szorítottam őt és szépen lassan magam alá fordítottam, hogy fölé kerüljek. Ezzel is sikeresen megvoltunk, így egy darabig különösebb helyváltoztatás nélkül kellett tovább csinálnunk a jelenetet. Már csak annyi dolgunk volt, hogy élvezni próbáljuk a helyzetet, mármint úgy tegyünk, mintha a karaktereink élveznék a helyzetet. Mi nem… Mi csak színészek voltunk, akik eljátszották, hogy mennyire szerelmesek egymásba, és hogy borzasztóan kívánják egymást. A gond csak az volt, hogy én a valóságban is kívántam Nina-t, és habár direkt nagyon szoros alsónadrágot vettem fel a törölköző alá, még az sem tudta elég jól lenyomni egyre meredező férfiasságomat. Nem könnyítette meg a látvány sem a helyzetemet, mert Nina-n felül már csak egy melltartó volt, és én most készültem ajkaimmal végigbarangolni a testét, és közben meg kell szabadítanom őt a nadrágjától és a melltartójától. Ahogy az ajkaim végigbarangolták a testét, ő kéjesen felnyögött, a hajamba túrt és a teste újra és újra elemelkedett az ágyról. Csak ne lenne annyira Nina-s az, amit most csinál! Ismertem a teste minden rezdülését és tudtam, hogy mennyire imádta azt, amit most csináltam vele. De most csak szeretkezünk… Csak eljátsszuk a szerelmes párt… Semmi több.
Igyekeztem kiűzni a fejemből az effajta gondolatokat és figyelmesen koncentráltam a feladatomra, és próbáltam közben nem felfogni, hogy Nina teste tűzforró az ajkaim érintése nyomán. Mikor a kebleit fedetlenné tettem, az alsónadrágom már fájdalmasan szűk lett és eközben hálát adtam az égnek, hogy a törölköző nem csak a nézők elől volt hivatott elrejteni az intim részleteket, de a stábot is megfosztotta bizonyos dolgok látványától. Nina eközben egyre szaporábban kapkodta a levegőt, én pedig lassan megszabadítottam őt a nadrágjától is. Ezután amikor fölétornyosultam, a forgatókönyv szerint ő letépte rólam a törölközőt, majd a következő mozdulattal ránk terítette a vékony kis takarót. Ez a pár mozdulat ki lesz majd vágva, ezt mindketten tudtuk. A takaróra viszont szükség volt a jelenet további részében.
Szorosan Nina-hoz nyomtam az ágyékomat, ahogy azt a forgatókönyv előírta, és igyekeztem nem zavarba jönni, hogy meredező és kőkemény férfiasságom préseltem Nina forró combjai közé. Ő szinte belenyögött a mozdulatba és ekkor biztos voltam benne, hogy ez nem Elena reakciója volt, hanem Nina-é. Én ekkor újra közelebb hajoltam az ajkához és miközben imitálni kezdtem a szokásos párzó mozdulatokat, Nina szorosan átölelt és szenvedélyesen simított végig mindenhol a testemen. Az alsónadrágomon keresztül is tökéletesen éreztem, hogy lent csak egy apró tanga van rajta, ami annyira nedves volt, mintha most húzták volna elő egy mosógépből. Fel sem fogtam, hogy a tudtomon kívül közelebb nyomakodtam hozzá, és egy pillanatra megfagyott bennem a vér, amikor tudatosult bennem, hogy az alsónadrágom gombja meglazult, akaratlanul is szabaddá téve férfiasságom egy részét. Ezt Nina is érzékelte, és ekkor már biztos voltam abban, hogy ő is próbál hű maradni a forgatókönyvhöz, de a nő, aki ekkor vadul csókolt és szenvedélyesen ölelt magához, az nem Elena volt. Tudtam, hogy óriásit kockáztatok, mégis megtettem, amit mindketten akartunk. Hevesen döftem felé és egy óvatlanul pillanatban az ő tangája is félrecsúszott annyira, hogy belé tudjak hatolni. Igyekeztem nem elveszíteni a fejem és a „nézőközönségünkre” gondolva csak éppen egy kicsit merültem el Nina-ban. Ezzel csak azt értem el, hogy a forgatáson tökéleteset alakítottunk. A vágy, ami izzott köztünk, az valódi volt, és a szeretkezés… Nos rajtunk kívül reméltem, hogy nem tudja más azt, hogy az is valódi volt. Egyszerre játszottunk két szerepet. A szerelmes Elena és Damon szeretkezését próbáltuk hűen visszaadni és most, hogy valóban szeretkeztünk Nina-val, igyekeztünk azt elhitetni a jelenlévőkkel, hogy mi csak iszonyatosan jó színészek vagyunk és emiatt tudunk ilyen jól és hitelesen eljátszani egy ilyen jelenetet.
Hatalmas erőpróba volt koncentrálni a forgatókönyvre és aszerint szeretkezni Nina-val. A dolgokat az nehezítette meg a legjobban, hogy idővel éreztem, hogy Nina egyre ütemesebben húzódik össze körülöttem. Próbáltam nem tudomást venni erről, és amikor elélvezett a karjaimban, rájöttem, hogy Oscar-díjat érdemelne az alakításáért. Rajtam és rajta kívül senki sem vehette észre a történteket. Hatalmas kontrollt gyakorolt a teste felett és olyan hangok jöttek csak elő a torkából, amik azt mutatták, hogy Elena és Damon még javában hancúroznak. A pillantását elkaptam, amikor a mennyekben járt és az akkor megjelenő mosoly az arcunkon és az azt követő csók nem Elena-é és Damon-é volt. Az csak a miénk volt. Az övé, és az enyém. Neki szólt és nekem.
Szigorúan követtük ezután a forgatókönyvet, ám hamarosan rajtam volt a mesteri alakítás sora. Éreztem, hogy egyre közelebb kerülök a csúcshoz és fogalmam sem volt arról, hogy képes leszek-e annyira feltűnésmentes lenni, mint Nina volt. Ő is megérezhette, hogy „veszélyben vagyunk”, mert egy gyors improvizálás keretében, - amit hál Istennek Julie sose vett zokon, sőt, - végül megcsókolt, ezzel is a biztonság kedvéért betapasztva a számat. A kezei ezúttal az arcomat fogták közre, hogy ha lehet, semmit se vegyenek észre rajtam. Ez a tette, csak még jobban feltüzelt, így egy utolsó lökéssel belelövelltem a forró magomat és közben borzasztóan nagy önuralomra volt szükségem, hogy a testem és a mozdulataim azt tükrözzék, hogy mi csak játszunk és nem ebben a pillanatban élveztem bele abba a nőbe, akit a mai napig borzasztóan szeretek. Igen, most már tudtam jól, hogy Nina a mindenem és ez a mostani helyzet… Ráébresztett arra, hogy még mindig borzasztóan szeretem őt.
Eközben Nina, jelezve nekem, hogy mennyire nem bánta azt, ami történt, óvatosan megszorította a lüktető férfiasságomat, ezzel a magom utolsó cseppjeit is magába préselte. Bizton állítom, hogy ez volt életem eddigi legnagyobb kihívása és egyben a legnagyobb alakítása is. Tökéletes kontrollt kellett tartanom a testem felett, nem zihálhattam úgy, mint aki most élvezett el és nem is pihenhettem le jólesően a partnerem mellé. A legnagyobb ellenségem jelen pillanatban a saját testem volt, ami felett teljes mértékben kellett uralkodnom, megkockáztatva magamnak is ezzel egy képzeletbeli Oscar-díjat. Hál Istennek épp váltanunk kellett Ninával, így végül lassan ő került felülre, gondosan ügyelve eközben a takaróra, ami ránk volt csavarva. Az ő keblei szabadon voltak, amiket most a kezemmel végigsimíthattam, majd felültem, átfogtam Nina derekát és ajkaimmal végigcsókoltam a melleit. Ám ami ekkor történt, arra egyikünk sem számított. Nina annyira nedves volt tőlem és a fehérneműje is teljesen szabad utat adott, hogy az én megviselt boxerem megadva magát, szinte teljesen szabadon engedte az ismét egyre jobban keményedő férfiasságomat. Óvatlanul tövig hatoltam Nina-ba, aki most felettem volt, és ezzel egy forró, kéjes nyögés szakadt fel a torkunkból, ami szerencsére illet a jelenetünkhöz. Nina-nak imitálnia kellett a pózhoz megfelelő szexuális mozdulatokat, csak most ezek a mozdulatok is többek voltak, mint egy remek színészi alakítás. Ő újra és újra tövig magába fogadott és közben a forró nedveink már teljesen eláztatták az én boxeremet és az ő tangáját. Én a szerepemhez híven szorosan magamhoz öleltem őt, végigcsókoltam és kényeztettem a melleit, és a vér ismét megfagyott bennem, amikor újra elélvezett a karomban, ugyanolyan pazar alakítással, mint az imént. Tudtam, hogy közeledünk a forgatás vége felé, ezért hamarosan élethűen el kellett játszanunk az orgazmust is, amit ezidáig ügyesen titkoltunk. Most nekem kellett újra magam alá fordítanom Nina-t, és belekezdtünk mindketten a jelenetünk utolsó szakaszába. A párzó mozdulatok ezúttal is valósak voltak, amit nagyon reméltem, hogy senki nem vett észre, és valóban mindent a remek színészi alakításunknak tulajdonítottak. Nina-val egyre hevesebbek lettünk, ő vadul mart a hátamba, ahova tudtam, hogy később vért fognak photoshop-polni. A nyelveink vad táncot jártak és közben akaratlanul is mélyebben mozogtam Nina-ban. Éreztem, hogy ismét közeledik a csúcshoz, ezért elhajoltam az ajkaitól, hogy a forgatókönyvhöz híven a szemeibe nézzek, amikor mindketten átéljük a gyönyört Elena-ként és Damon-ként. Ő is tudta, hogy most minimálisan kell csak visszafognia magát, és amikor egy utolsó mély lökéssel kezdetét vette mindkettőnk végső nagy alakítása, végül egyszerre éltük át a gyönyört, úgy ahogy Elena és Damon is.
Miután a jelenethez híven lassítani kezdtünk a légzésünkön, én pedig a mozdulataimon is, még egy utolsó, szenvedélyes csókért az ajkaira hajoltam, elmosolyodtam, majd halkan megszólaltam.
- Ne hidd azt, hogy minden lógásodat ezzel fogom jutalmazni – szólaltam meg, miután elváltam az ajkaitól és lassan mellégördültem. Igyekeztünk eközben gondosan a takaró alatt maradni, és úgy tenni, mint akik valóban, csak színészkedtek az elmúlt fél órában.
- Majd meglátjuk – felelte beharapva az ajkát Nina, majd mosolyogva még egy csókért hozzám simult. Ezután mélyen egymás szemébe néztünk, megjelent az ajkamon Damon féloldalas mosolya, Nina is elmosolyodott, majd végül Julie szava térített minket magunkhoz.
- Ennyi! – harsogta Julie izgatottan, majd közelebb lépett hozzánk. – Mit mondhatnék Ian, Nina? Ez egyszerűen fantasztikus volt és egy igazi, hamisítatlan Delena gyöngyszem lett. Bevallom őszintén, eleinte féltem, hogy a szakításotok miatt bajban leszek az ilyen jelenetekkel, de ti most bebizonyítottátok, hogy miért is ti vagytok a legjobbak. Tökéletes alakítás volt, mára elég is ennyi. Holnap szólok, ha esetleg hiba van valamelyik jelenetben és újra kell venni – tette hozzá mosolyogva, mire mi is viszonoztuk a gesztusát, majd bólintottunk. Ő végül hátat fordított nekünk, és azonnal elkezdett parancsokat osztogatni a stábnak, levéve ezzel rólunk sokaknak a figyelmét.
Mi Nina-val lopva összenéztünk, majd ő gyorsan a kezembe adta a törölközőmet, ami hozzá volt közelebb. Én hálásan bólintottam, majd borzasztó nagy ügyességgel sikerült magamra csavarnom a takaró alatt. Időközben az alsónadrágomban is már teljes nyugalom volt, így nem kellett attól tartanom, hogy felvont zászlóval kell elvonulnom a stáb előtt. Fél füllel hallottam, hogy Jenny átad egy köntöst Nina-nak, akin a takaró alatt csak egy átázott tanga volt. Megengedtem magamnak egy apró mosolyt, majd lassan elhagytam a helyiséget, hogy az öltözőmbe menjek.
Amint beléptem az ajtómon, magamra zártam és mosolyogva lehuppantam a kanapéra.
- Ian, te egy őrült vagy – mondtam magamnak hitetlenül és közben megráztam a fejem. Tudtam, hogy nem szabadna ennyire boldognak lennem, és amint lehet, beszélnem kell majd Nina-val is. Így tehát gyorsan összeszedtem magam, mindenhol megtisztítottam magam az árulkodó kéjnedveinktől, majd másik boxert húztam és teljes menetfelszerelésben léptem ki az öltözőmből. Mielőtt kiléptem az épületből, írtam Nina-nak egy rövid SMS-t.
>>Beszélnünk kellene.<<
Türelmetlenül vártam a válaszát, ami alig egy perc múlva meg is érkezett.
>>Egy óra múlva nálam.<<
Megkönnyebbülten sóhajtottam, majd gyorsan visszajeleztem neki, hogy ott leszek. Volt még egy kis időm hazaugrani, így emellett döntöttem. A hotelban gyorsan lezuhanyoztam, majd pont időben megérkeztem Nina-hoz. Idegesen kopogtattam az ajtaján, amit ő pár pillanat múlva ki is nyitott.
- Szia! – köszöntem neki egy halvány mosollyal az arcomon, amit ő készséggel viszonzott.
- Szia! – mondta kedvesen, majd félreállt az ajtóból. – Gyere be és foglalj helyet.
Úgy tettem, ahogy kérte és türelmesen vártam, amíg ő is kényelembe helyezi magát a velem szemközt lévő fotelban.
- Szeretném, ha tudnád, hogy ez nem valami összeesküvés volt ellened, és nem így terveztem – vágtam bele azonnal a közepébe, mire ő felemelte a kezét, hogy félbeszakítson.
- Tisztában vagyok ezzel Ian, és nem is kell erről több szót ejtenünk. Úgy hiszem, hogy inkább a történteket kell valahogy a megfelelő helyre illesztenünk – mondta Nina határozottan.
- Mire célzol ezzel Nina? – kérdeztem tőle felvont szemöldökkel.
- Arra, hogy okkal estünk így, és ilyen helyzetben egymásnak – mondta nagyot sóhajtva, majd szomorúan rám nézett a csokoládé barna szemeivel.
- A mi múltunk nem teszi könnyűvé a közös munkánkat – feleltem neki leszegett fejjel és kezdtem érteni, hogy mire akar kilyukadni.
- Nem ez a probléma Ian – mondta fejcsóválva Nina. – Amikor hónapokkal ezelőtt szakítottunk, azt azért tettük, mert levegőre volt szükségünk és úgy éreztük, megfeneklett a kapcsolatunk. Most mégis olyan hévvel estünk egymásnak… És… Úristen Ian, a fél stáb előtt szeretkeztünk, amiről nekik remélhetőleg fogalmuk sincs! – tette hozzá Nina elképedve, mintha most fogta volna fel igazán, hogy mi történt.
- Én sose mondtam Nina, hogy már nem szeretnélek – vágtam közbe halkan és reménykedve néztem a szemeibe. – Ugyanolyan fontos vagy nekem, mint 1, 2 vagy 3 évvel ezelőtt voltál. Talán csak egy kis szünetre volt szükségünk, hogy átértékeljük az érzéseinket.
- Valóban így gondolod Ian? – kérdezte Nina felhúzott szemöldökkel.
- Nem tudom, hogy mit gondoljak, de azt tudom, hogy életemben nem voltam még annyira ideges, mint a mai forgatás előtt, mert tudtam jól, hogy borzasztóan kívánni foglak majd és őszintén, én, Ian Somerhalder akarlak téged és nem pedig Elena-t a karjaiban tartani. Hogy szeretlek-e még? Igen, a válaszom határozott igen Nina, és én mindennél jobban szeretném azt, hogy újra egy pár legyünk.
Teljesen megkönnyebbültem, amikor végre kimondtam azt, ami valójában már hetek óta érlelődött bennem, és ma végre eljutottam arra a pontra, hogy ki is mondtam. Most már csak az ideges várakozás maradt, míg a válaszára vártam.
- Te folytatni szeretnéd? – kérdezte döbbenten Nina és közben valami ismeretlen, de annál szebb csillogás éledt a szemében.
Lassan felálltam a fotelból, elé sétáltam és fél térdre ereszkedtem előtte. Felnéztem a csillogó szemeibe, amiben csak örömöt és meghatottságot láttam.
- Igen Nina, szeretném, ha újra a mennyasszonyom lennél, hogy egy napon az oltár elé vezethesselek téged – feleltem neki mosolyogva, majd előhúztam a zsebemből az eljegyzési gyűrűjét, ami a szakításunk óta nálam volt. Ismét a szemeibe néztem, majd boldogan folytattam. – Ez a pár hónap nélküled megtanított arra, hogy nekem te vagy a Nő, akire szükségem van és akit szeretek. Soha többé nem akarok tőled távol lenni. Szóval Nina Dobrev, lennél a feleségem?
Hát megtettem. Újra megkértem a nő kezét, aki a mindenem volt. Ma döbbentem csak rá igazán, hogy mennyi mindent jelent ő nekem és hogy mennyire szeretem a mai napig. Várakozva néztem a könnyes szemeibe, míg végül válaszolt a kérdésemre.
- Igen Ian, a feleséged leszek! Szeretlek! – tette hozzá boldogan, mire én mosolyogva az ujjára húztam a gyűrűjét. Utána felálltam, magammal húztam őt is és boldogan megcsókoltuk egymást.
Ki hitte volna, hogy egy ilyen őrült nap kell ahhoz, hogy visszataláljunk egymáshoz, könnyebben, mint az vártam volna! Hiába, ha két szív egymásnak van teremtve, akkor őket semmi sem választhatja szét. A sors kegyesen újra egymás felé sodorja őket, ha valóban egymásnak rendelte őket a végzet. Nálunk ez történt. Figyelem bulvár sajtó, itt az új szenzáció: Nina Dobrev és Ian Somerhalder újra egy pár!
„Örökre” – tettem hozzá magamban halkan az alcímet, amit tudtam, sosem látnánk viszont egyetlen címlapon sem. Pedig így volt. Mi már örökre egy pár leszünk.
- Ian – szólalt meg halkan Nina, majd félénken elhúzódott tőlem, hogy a szemembe nézzen. – Van valami, amit tudnod kell.
- Mit kell tudnom Nina? – kérdeztem tőle aggódva, mert megijesztett az, ahogy rám nézett.
- Miután szakítottunk, abbahagytam a fogamzásgátló szedését – felelte lesütött szemmel, mire én szép lassan összeraktam magamban a kirakóst.
- Aggódsz emiatt? – kérdeztem tőle halkan.
- Nem Ian, már nem – felelte elmosolyodva, majd felhúzta a szemöldökét. – És te?
- Nekem sincs ellene kifogásom, sőt – feleltem mosolyogva, majd szorosan magamhoz húztam őt és szenvedélyesen megcsókoltam.
Nos, talán 9 hónap múlva más fajta szenzáció fog visszaköszönni az újságok címlapjáról. De ezt egy cseppet sem fogom bánni, az biztos. Ha a sors így alakította a mai napunkat, ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem a döntését, amennyiben egy apró életet bíz majd a gondjainkra? Boldogan belemosolyodtam a csókba, majd lassan Nina-val a háló felé hátráltunk, hogy ezúttal gátlások és „szemtanúk” nélkül legyünk egymáséi.


***************************************
Hát ennyi lett volna a történet.:) Mondanom sem kell, hogy mivel ez volt az első, és talán nem az utolsó Nian központú írásom, nagyon jól esnének a szavaitok és az őszinte véleményetek a történetről és magáról az egészről, hogy mi volt a benyomásotok. Bármi érdekel, szóval kérlek titeket, ragadjatok ezúttal billentyűzetet és mondjátok el, hogy mit gondoltok.:)

Morwen

9 megjegyzés:

  1. Mit lehet mondani egy tökéletes Nian oneshot, tanlán annyit, hogy imádtam minden betűt, és szivből kivánon, hogy a valóságban is igy alakuljanak a dolgok Nina és Ian között. Gratulálok, és irjál még sok ilyen Nian vagy Delena storyt. Szerintem minden Delena és Nian fan vevő rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a szavaidat Maresz:) Örülök, hogy elnyerte a tetszésed Neked, aki ízig vérig Delenás vagy:) Akkor annyira nem lőhettem mellé, még ha ez Nian-es is:)
      Megfogadom a tanácsod és készítek majd még több hasonló Delena-s onshotot:)

      Törlés
  2. Szia Morwen!
    Így először be kell valljam neked, nem vagyok igazán nagy híve az élő emberekről szóló fanficeknek, legalábbis a TVD szereplőgárdája esetében, holott rengeteg ilyet is olvastam, sőt, társszerkesztőm, LadyLoss15 is inkább ilyenekben utazik. Hadd magyarázzam meg. Először is, mivel nem ismerjük ezeket az embereket annyira, elég nagy a valószínűsége, hogy teljesen rosszul ábrázoljuk őket, másrészt, szerintem egy fanfiction akkor valódi, ha kitalált szereplőkről íródnak. De ez csak sablon, afféle általánosítás, hiszen olvastam (inkább angolul) jó pár remekül megfogalmazott, jó alaptörténetű "real-fanficet" is.
    De jöjjön a lényeg, mielőtt megijesztelek. Ez a novella nekem kifejezetten tetszett, nemcsak azért, mert nagyszerűen van megfogalmazva, felépítve, hanem az ötlet pazarsága miatt is. Egészen különleges az alapgondolat, nem mindennapi, ami nagyon jó, hiszen ez teszi egyedivé a történetet.
    Én személy szerint nem tudom már hová tenni ezt az egész Nian-pletykát, mert a Comic Con-on nagyon is izzott köztük a lebegő, illetve több Atlantában lakó ember is mesélt arról, hogy látta őket együtt, kettesben. Valaki egy étteremben, valaki Nina erkélyén...szóval én már nem igazán gondolok semmit, inkább csak azt kívánom mindkettejüknek, hogy legyenek nagyon boldogok (persze a legjobb az, ha ezt egymás oldalán találják meg).
    Végezetül, remélem, még több novellára is számíthatok tőled. Ha elfogadod egy hozzám hasonló hobbi-író véleményét (nem értek hozzá, csakis a tapasztalat alapján mondom), úgy vélem, hogy tehetséges vagy, és egy jó adag fantáziával is meg vagy áldva, ami nagyon szerencsés ajándék. Olvasva az írásaid azt vontam le, hogy jót tett neked ez a kihagyás. Rengeteget fejlődtél :)
    Szóval, rövidre zárva ezt hosszú megjegyzést, nagyon örültem ennek a kis oneshotnak és remélem, nemsokára újabb rövid sztorikat olvashatok tőled :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv nálam Hexi!:)
      Köszönöm, hogy benéztél, és hogy megajándékoztál a véleményeddel, amit nagyon is fontosnak tartok, tekintve, hogy magam is tehetséges és remek írónak tartalak Téged. Mint kifejtettem már nálad, alig 1-2 olyan íróval találkoztam eddig, akik ennyire jól és lebilincselően írnának.:) Szóval, élve a szavaiddal, elfogadom a "hobbi-író" tanácsát, mert tudom, hogy igazán ezek a vélemények viszik előre az embert.:)
      A Nian pletyka és szakítás kapcsán bogarat ültettél fülembe. Már az is megfordult a fejemben, hogy csak marketing fogás a szakításuk, hisz milyen "ütősen" jön ki a sorozatnak, hogy akkor kapunk végre Delenát, amikor az őket alakító színészek szakítottak. De azt hiszem, hogy erre a kérdésre talán soha nem kapunk majd választ.
      A valós szereplők kapcsán megértem a véleményed, szerintem valahol mélyen belül én is pontosan ezért nem írtam még valós szereplős fanfic-et. Ez is csak azért született meg, mert nagyon megmozgatta a fantáziámat az, hogy ezek után hogy zajlanának a Delena forgatások. És aztán ennyi, alapötlet kipipálva, így egyenes út vezetett a történet megírásához, ami örülök, hogy végül elnyerte a Te tetszésed is.
      A szünetem kapcsán nem is gondoltam, hogy pozitívan hatott, mert eleinte nagyon nehezen rázódtam vissza az írásba. Ezek szerint sikerült:) Köszönöm, hogy ezt az észrevételed is megosztottad.
      És novellák... Hát, asszem nem véletlen, hogy egyre több kedvet érzek magamban írni ilyeneket.:) Ha lesz ötlet, ígérem megfogalmazom majd és hozok majd még ilyen részeket. Nem ígérem, hogy valós szereplőkkel lesz, mert én is inkább a TVD-s fanfic-ek oldalán állok. De ismerve magam lesz még, hisz Delena forever.:)

      Törlés
  3. Szia most dávettem magam és elolvastam ezt is és csak annyit mondok:fantasztikus amit írtál és csak azt akartam mondani hogy én elolvasnám ezt a történetet Nina szemszögéből is, hogy ő miket gondolt azokban a pillanatokban és mi játszódott benne. És ha megcsinálod akkor köszi de ha nem akkor azt is megértem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Adrus!:)

      Aj-jaj.:) Ez még valamiért egyszer sem jutott eszembe, de miután felvetetted ezt az ötletet... Azt hiszem, hogy hamarosan meglepi érkezik az oldalra.:)
      Örülök, hogy ez a fajta novella is tetszett Neked.:)))

      Törlés
  4. Ennek örülök és köszi ♡ :)

    VálaszTörlés
  5. Jééézusom, sose olvastam még ilyen jellegű novellát, de nagyon tetszett. Remélem olvashatunk még Nian-os sztorikat:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és hogy írtál.:) Nem tudom, hogy lesz-e még ilyen novellám, egyelőre nincs semmi a tarsolyomban. De semmi sincs kizárva.:)

      Törlés