2012. február 21., kedd

Lopás történt... - Az MFD oldal írását engedély nélkül felhasználták

Kedves olvasóim!

A minap egy hűséges olvasóm és jó barátom egy igen fájdalmas dologra hívta fel a figyelmemet. Egy blogíró szó szerint ellopta a HÉF - Damon szemszögű 18+-os Bónusz részétt (Ajándék rész: Delena (15. fejezet részletesen) - Damon szemszögéből).

A vak is láthatta, hogy mennyi egyezés volt az ő története és a miénk között. ( Ezeket a bónusz részeket jómagam írtam, így pontosan felismerem a mondataimat, de ti is felismerhetitek őket.) A dátum világosan mutatja, hogy az MFD oldalra kerültek fel előbb ezek a részek, így a tolvaj Cukker volt. Az ominózus oldalt itt  ill. itt találjátok az MFD oldal Bónusz részét pedig  itt olvashatjátok.  Cukkernek ill. Leiaa-nak (úgy tűnik több nevet használ) azonnal jeleztem a dolgot és máris törölte ezt a fejezetet az oldaláról. Ezután elkezdte több blogra szétosztani az írásait. De a történteken ez nem változtat. Remélem többször ilyet sem velem, sem más íróval nem fog csinálni.

Arra kérlek Titeket, hogy amennyiben ilyen jellegű lopásokat fedeznétek fel, kérlek ne habozzatok szólni nekem és az oldal írójának is ezt tegyétek szóvá. Egyszerűen fel sem bírom fogni, hogy miként vetemedhet egy magát írónak nevező valaki olyanra, hogy másnak a munkáját, a szellemi termékét aljas módon a magáénak vallja! Talán más örülne annak, ha a saját művét felhasználják. Igen, ez így lenne, ha Cukker nem más tollával próbált volna ékeskedni. Nem kért tőlünk engedélyt a munkáink felhasználására és nem is jelezte sehol sem, hogy a mi művünket dolgozta át és vallotta a magáénak. Egyelőre még az oldalán sem vallotta meg az olvasóinak, hogy mit tett és tőlünk sem kért bocsánatot. Nem tudom, hogy mások munkáját is felhasználta-e Cukker. Ha más írók is találnak egyezést a saját munkájukkal, akkor kérem jelezzék ezt itt, mindnyájunknak.

Úgy éreztem, hogy nem mehetek el szó nélkül ez mellett, és kötelességem szólni Nektek. Itt szeretném felhívni  mindenkinek a figyelmét (különösen az írókét!), hogy az oldalon minden írás KIZÁRÓLAG ANNPEARL ÉS MORWEN tulajdona, és senkinek nem adunk engedélyt arra, hogy felhasználja az írásainkat. Az oldal szerkesztéséből AnnPearl teljesen kiszállt már jó pár hónapja, szóval a Kötelékek folytatása rám hárul. Az oldalt nem adjuk át senki másnak, ha tudom, magam fogom befejezni a Kötelékeket. Ebben még türelmetek kérem, egyelőre idő híján vagyok.

Nagyon köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést és köszönöm a türelmetek a folytatást illetően.

Morwen

UI: Úgy tűnik Cukker ill. Leiaa törölte minden blogját vagy titkosította. Én nem ezt szerettem volna Tőle. Egy bocsánatkérés bőven elég lett volna, ill. az olvasói őszinte tájékoztatása a történtekről.

4 megjegyzés:

  1. Remélem, hogy több ilyen nem fordul elő! :|
    Nagyon várom már a Kötelékeket! Sajnálom,hogy AnnPearl kiszállt, de szerintem fantasztikus író vagy és tudom,hogy egyedül is remek story-kat írsz majd!♥;)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hát igen, minden blogozónak az a rémálma, hogy lopni fognak tőle.
    Nézz be hozzám, vár egy meglepetés, remélem bele tudok csepegtetni egy kis pozitívumot ezzel a mindennapjaidba.

    http://esutafanfiction.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. Akkor már értem hogy miért tűnt el Cukker profilja... :// ha kétségbeesik amiért nem tudja folytatni a történetét, akkor inkább többször olvassa át az előző részt hogy jöjjön az agyban a folytatása, de nem lopni kell... istenem...

    VálaszTörlés
  4. Úr istenem !!! Ez most komoly???? Azt az alávaló népséget!!! :/ Undorító!!!! Remélem több ilyen nem történik!!! :D Én is várom már a folytatást!!! :D <3

    VálaszTörlés